Δωρεαν μαζικες δειγματοληψιες για κορωνοιο στην ΠΕ Ροδοπης

Το πρόγραμμα των ελέγχων από την Δευτέρα 9 έως το Σάββατο 14 Μαΐου

Συνεχίζονται οι δωρεάν μαζικοί δειγματοληπτικοί  έλεγχοι (rapid test) για την ταχεία ανίχνευση της COVID- 19, σε συνεργασία με την Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), με στόχο την πρόληψη και προστασία της υγείας του γενικού πληθυσμού. Σε σταθερή λειτουργία βρίσκεται ο σταθμός δειγματοληψιών για τον κορονοϊό, στο Διοικητήριο, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Το πρόγραμμα δράσης της Κινητής Ομάδας Υγείας του ΕΟΔΥ, για το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 9 Μαΐου έως  Σάββατο 14 Μαΐου 2022, διαμορφώνεται ως εξής:

Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης (Σταθμός δειγματοληψιών, Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή)

  • Δευτέρα 9/5 – Παρασκευή 13/5 —> 8:30-15:30
  • Σάββατο 14/5 —> 9:00-15:00

Σάπες (Βασιλείου Κουτουμάνη)

  • Δευτέρα 9/5 – Παρασκευή 13/5 —> 9:00-14:00

Ίασμος (Κέντρο υγείας, Διαλαμπής 14)

  • Τετάρτη 11/5 —> 9:00-14:00

Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορονοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Το πρόγραμμα δειγματοληπτικών ελέγχων της ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ στη Ροδόπη γνωστοποιείται με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ- https://www.pamth.gov.gr/index.php/el/home/selida-perodopis και στον ιστότοπο του ΕΟΔΥ eody.gov.gr σε ημερήσια βάση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.