Δωρεαν ιατρικες υπηρεσιες του ιατρου – ρευματολογου Σαββα Κωφιδη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αρθρίτιδας - Με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στην έγκαιρη πρόληψη

Η 12η Οκτωβρίου καθιερώθηκε ως «Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αρθρίτιδας» το 1996, από τη Διεθνή Ένωση Ρευματολογίας και Αρθρίτιδας. Σύμφωνα δε με τα διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία, περισσότεροι από 400 εκατ. άνθρωποι παγκοσμίως αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα λόγω της αρθρίτιδας και των μυοσκελετικών παθήσεων ή ζουν με χρόνιους πόνους, που μάλιστα αποτελούν από τις βασικές αιτίες αναπηρίας ή νοσοκομειακής περίθαλψης.
 
Με αφορμή την επερχόμενη Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας, στις 12 Οκτωβρίου, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στην έγκαιρη διάγνωση των ρευματικών παθήσεων και κατ’ επέκταση την γρήγορη πρόσβαση στην θεραπεία ο ιατρός – ρευματολόγος κ. Σάββας Κωφίδης θα παρέχει για τους μήνες Οκτώβριο-Νοέμβριο, τις Ιατρικές υπηρεσίες του ΔΩΡΕΑΝ, σε 5 άτομα που έχουν μυοσκελετικούς πόνους ή οιδήματα στις αρθρώσεις ή δυσκαμψία άκρων.
 
Η έγκαιρη διάγνωση άλλωστε είναι το κλειδί για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των ρευματικών και των μυοσκελετικών νοσημάτων. Μπορεί να αλλάξει δραστικά την αντιμετώπιση  και την εξέλιξή των ρευματικών παθήσεων .
 
Όσο πιο γρήγορα ξεκινά η θεραπεία τόσο πιο άμεσα είναι τα αποτελέσματα.
 
Η έγκαιρη έναρξη της θεραπείας:

  • Δίνει στις διαθέσιμες θεραπευτικές επιλογές ένα «μεγαλύτερο πεδίο δράσης».
  • Επιτυγχάνει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα.
  • Βελτιώνει τη συνολική ποιότητα ζωής των πασχόντων .
  • Μειώνει τη μη-ικανότητα προς εργασία.
  • Μειώνει τις απώλειες παραγωγικότητας (έμμεσο κόστος) για την κοινωνία. 

Μην αργείς!
 
Info:
Σάββας Κωφίδης, Ιατρός – Ρευματολόγος
Συντάγματος Κρητών 5-9, 1ος όροφος
Τηλ.:2531025505

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.