Δωρεα ασθενοφορου στο Νοσοκομειο Κομοτηνης απο τον Νικο Χρυσοχοιδη

Μάγδα Γιαμουστάρη: «Εκ μέρους όλων τον ευχαριστώ από το βάθος της καρδιάς μου»

Ένα ασθενοφόρο δώρισε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής ο συμπολίτης μας Νίκος Χρυσοχοΐδης, ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου «Ανατόλια».

Το γεγονός έκανε γνωστό η διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Μάγδα Γιαμουστάρη, ευχαριστώντας τον συμπολίτη μας για την προσφορά του, εκ μέρους όλων των ανθρώπων του νοσοκομείου.

Στο ευχαριστήριο μήνυμά της η κ. Γιαμουστάρη αναλυτικά αναφέρει:

Στον αιώνα του υλικού ευδαιμονισμού, όπου υπάρχει ταύτιση του «έχειν» με το «είναι» ευτυχώς φυτρώνουν και φωτισμένα παραδείγματα εξαίρεσης του κανόνα. Παραδείγματα φωτεινά, ανιδιοτελή, αλληλεγγύης, ανθρωπιάς, που αποδεικνύουν ότι τα πάντα λύνονται με την Αγάπη. Και το αποδεικνύουν αθόρυβα, διακριτικά, ευγενικά, σεμνά.

Ένας τέτοιος λοιπόν Άνθρωπος είναι και ο συμπολίτης μας κ. Νικόλαος Χρυσοχοΐδης ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου “Ανατόλια”, ο οποίος, αναγνωρίζοντας προφανώς τη μεγάλη προσφορά του Νοσοκομείου μας, τις αγωνιώδεις και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από το προσωπικό του ιδιαίτερα τα 4 τελευταία “πέτρινα χρόνια” και επιθυμώντας να συμβάλει και αυτός στην ποιοτικότερη Παροχή Υπηρεσιών Υγείας προβαίνει σε μια μεγάλη δωρεά στο Νοσοκομείο της πόλης του. Μας δωρίζει ένα πλήρως εξοπλισμένο καινούριο Ασθενοφόρο για τις δευτερογενείς διακομιδές των ασθενών μας.

Αισθάνομαι συγκίνηση, περηφάνια και μεγάλη ευγνωμοσύνη. Είναι μεγάλη η τιμή που υπήρξα κομμάτι της αποδοχής αυτής της μεγαλειώδους πράξης, αυτής της εξαιρετικής εκδήλωσης ανθρωπιάς και προσφοράς.

Είναι πηγή ζώσα δύναμης και αντοχής!

Εκ μέρους όλων τον

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

από το βάθος της καρδιάς μου

και υποκλίνομαι στο μεγαλείο της ψυχής του».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.