Δικη Ελενης Τοπαλουδη: Νεα διακοπη λογω κορωναιου

«Μπράβο σε όλους κι εκεί ψηλά που κάθεστε στα έδρανα. Ντροπή! Ντροπή!»

Την έντονη αντίδραση της μητέρας της δολοφονημένης φοιτήτριας στην Ρόδο Ελένης Τοπαλούδη προκάλεσε η δεύτερη κατά σειρά διακοπή της δίκης, αυτή τη φορά λόγω νόσησης με κορωναϊό ενός εκ των τακτικών ενόρκων της έδρας και του δικηγόρου του κατηγορούμενου από την Αλβανία.

Στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου που  διέκοψε για τις 15 Μαρτίου 2022  η μητέρα του θύματος, αλλά και οι μητέρες άλλων γυναικών που  δολοφονήθηκαν από τους συζύγους και τους συντρόφους τους αντέδρασαν έντονα με φωνές μη μπορώντας να συγκρατήσουν τα συναισθήματα τους βλέποντας πως ούτε σήμερα ξεκίνησε η δίκη .

«Μπράβο σε όλους κι εκεί ψηλά που κάθεστε στα έδρανα. Ντροπή! Ντροπή!» φώναξε η μητέρα της Ελένης, Κούλα Αρμουτίδου μόλις άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου για διακοπή της δίκης.

Στο πλευρό της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκε η Αννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Η τελευταία μάλιστα διαμαρτυρήθηκε έντονα στο δικαστήριο ακούγοντας την εισαγγελέα να προτείνει διακοπή της δίκης, με την εισαγγελέα να απαντά «τι θέλετε δηλαδή! Να τους φέρουμε εδώ με κόβιντ;».

Νωρίτερα, η μητέρα της Ελένης  Τοπαλουδη ξέσπασε βλέποντας τον Ροδίτη κατηγορούμενο, που βρέθηκε στο δικαστήριο, να κάθεται στα εδώλιο που σε όλες τις αίθουσες των Μεικτών Ορκωτών Εφετείων βρίσκεται στο ύψος της έδρας. «Δε μπορώ να βλέπω τους δολοφόνους του παιδιού μου στο ίδιο ύψος με τους δικαστές. Εγώ η μάνα της δολοφονημένης Ελένης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.