Διπλη ορκωμοσια ιδια ονειρα, ιδια χαμογελα

Διπλή ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε χθες στο κεντρικό αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης του ΔΠΘ με τους 71 πτυχιούχους, πλέον, του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και τους 50 του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Κοινωνικών Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών να είναι έτοιμοι να ριχθούν στο στίβο της ζωής με σύμμαχο τους τα πολύτιμα εφόδια που έλαβαν από την ακαδημαϊκή τους εκπαίδευση.

 

Πανευτυχείς νέοι και νέες δεν έκρυβαν τη χαρά και την ικανοποίησή τους, που ένα από τα πιο δύσκολα ταξίδια της μέχρι τώρα πορείας τους έλαβε τέλος με επιτυχία.
 
Κοντά στους αποφοίτους βέβαια έσπευσαν να συμμετάσχουν γονείς, αδέρφια και λοιποί συγγενείς, αλλά και φίλοι ή συμφοιτητές, που όχι μόνο γέμισαν το τεράστιο αμφιθέατρο της νομικής, αλλά δημιούργησαν κλίμα ενθουσιασμού στην αίθουσα.

 

Τα φλας είναι φυσικό ότι άστραφταν, προκειμένου να αποθανατίσουν στιγμές, που πολλοί περίμεναν για χρόνια με αγωνία. Ανάμεσά τους χαμόγελα χαράς και ευτυχίας, ενώ οι ευχές για καλή σταδιοδρομία δε σταματούσαν να ακούγονται.

 

Και όπως είναι φυσικό, τα χαμόγελα, η χαρά και η συγκίνηση δεν τελείωσαν ταυτόχρονα με την τελετή, αφού όλοι είχαν προγραμματίσει να γιορτάσουν το γεγονός με γεύμα ή με βραδινή διασκέδαση στην πόλη μας, απολαμβάνοντας, ίσως για τελευταία φορά, τη ζωή της πόλης που στέγασε τη ζωή τους τα τελευταία χρόνια.

Φωτογραφίες PhotoArt

 

Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/paratiritis.thrakis

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.