Διπλη ορκωμοσια για το ΔΠΘ (+Gallery)

55 απόφοιτοι του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας και 30 απόφοιτοι του Τμήματος Παρευξεινιών Χωρών παρέλαβαν χθες τα πτυχία τους

Όχι μία αλλά δυο ορκωμοσίες είχε χθες το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Κομοτηνής, καθώς τα πτυχία τους παρέλαβαν δια χειρός των μέχρι πρότινος καθηγητών τους αλλά και των εκπροσώπων της διοίκησης του Πανεπιστημιακού ιδρύματος της πόλης, 55 φοιτητές του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας αλλά και 30 φοιτητές του Τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών.
 
Η ορκωμοσία του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης του ΔΠΘ, το οποίο για ακόμα μία φορά γέμισε με χαμόγελα ευτυχίας αλλά και ανυπομονησίας από πλευράς των αποφοιτησάντων για το τι θα φέρει το μέλλον.
 
Γονείς, συγγενείς και φίλοι καταχειροκρότησαν το σύνολο των πτυχιούχων, αρχής γενομένης από την πρωτεύσασα φοιτήτρια που διάβασε τον όρκο την κ. Αικατερίνη Καϊκουνίδου, επιδοκιμάζοντας το αίσιο και ευτυχές τέλος μίας εκ των σημαντικότερων περιόδων της ενήλικης ζωής τους, ευχόμενοι αντίστοιχες στιγμές ευτυχίας και επιτυχίας στην μετέπειτα πορεία τους.
 
Αντίστοιχες εικόνες και στην ορκωμοσία του Τμήματος Γλώσσας Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών που έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης, στην παλιά Νομική.
 
Οι απόφοιτοι πλέον του Τμήματος παρέλαβαν τα πτυχία τους συνοδεία του «ζεστού» χειροκροτήματος συγγενών και φίλων, που είδαν τη στήριξη, οποιασδήποτε φύσης, που προσέφεραν κατά τη διάρκεια των φοιτητικών τους χρόνων, στους προαναφερθέντες να μεταφράζεται στην επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους.
 
Όπως κάθε φορά βέβαια η χαρά δεν περιορίστηκε μόνο στα αμφιθέατρα του ΔΠΘ καθώς τόσο οι νέοι επιστήμονες του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας όσο και αυτοί του Τμήματος Παρευξεινίων, μετά το πέρας των τελετών, «ξεχύθηκαν» στα καφέ αλλά και στα καταστήματα εστίασης της πόλης, όπου γιόρτασαν μετά μουσικής, χορού και ωραίων γεύσεων.
 
Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία σε όλους!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες κάνοντας κλικ στην κεντρική εικόνα 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.