Διπλη ορκωμοσια για τη Νομικη Σχολη του Δ.Π.Θ. (+ Gallery)

147 απόφοιτοι έλαβαν τα πτυχία τους, στις δύο τελετές που έλαβαν χώρα στο κεντρικό αμφιθέατρο του Τμήματος

147 απόφοιτοι της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, έλαβαν χθες τα πτυχία τους στις δύο τελετές ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκαν με διαφορά λίγων ωρών, στο κεντρικό αμφιθέατρο του Τμήματος στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής. Λόγω του μεγάλου αριθμού αποφοίτων, πραγματοποιήθηκαν δύο ξεχωριστές τελετές ορκωμοσίας, στην πρώτη εκ των οποίων ορκίστηκαν, οι απόφοιτοι με το αρχικό γράμμα του επιθέτου τους από Α έως και Μ, και στην δεύτερη οι υπόλοιποι.
 

Τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη ορκωμοσία, οι πτυχιούχοι έλαβαν τα πτυχία τους δια χειρών του αναπληρωτή κοσμήτορα κ. Ιωάννη Μπέκα, ο οποίος απηύθυνε λόγο στους αποφοιτήσαντες ευχόμενος τους καλή σταδιοδρομία και εξηγώντας παράλληλα τις δυσκολίες και τις ευθύνες του επαγγέλματος.
Τον όρκο διάβασε ο πρωτεύσασας Χρήστος Μαγούλας, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους μέχρι πρότινος συμφοιτητές του, για να ακολουθήσει η παράδοση των πτυχίων.
 

Μεταξύ των αποφοιτησάντων όμως, ήταν και τρεις «δικοί μας» άνθρωποι, συνεργάτες και φίλοι του «ΠτΘ» και του «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» οι οποίοι επέστρεψαν στην Κομοτηνή για να παραλάβουν τα πτυχία τους. Ο λόγος για τους Λεωνίδα Πολύμερο, Κώστα Μερσινιά και Μαριαλένα Λιαπάκου, στους οποίους ευχόμαστε, μεταξύ άλλων, να βρίσκουν πάντα εύκολα τον δρόμο της επιστροφής στην πόλη των φοιτητικών τους χρόνων.
 

Στον Λεωνίδα, τον Κώστα, την Μαριαλένα και στο σύνολο των αποφοιτησάντων συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες κάνοντας κλικ στην κεντρική εικόνα

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.