Διωρη καταληψη της Εγνατιας στην Κομοτηνη

Σε νέα συμβολική κατάληψη δρόμου, αυτή τη φορά πάνω στην Εγνατία οδό, προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι οι αγρότες του νομού Ροδόπης. Η κινητοποίηση που ξεκίνησε γύρω στις 12 είχε διάρκεια δύο ωρών. Οι αγρότες ανέβηκαν με τα τρακτέρ τους στην Εγνατία, στο ύψος του δυτικού κόμβου της Κομοτηνής, τα παρέταξαν δεξιά κι αριστερά του οδοστρώματος και κατόπιν προχώρησαν στη διακοπή της κυκλοφορίας. Για την κίνηση αυτή είχε ενημερωθεί η Τροχαία, η οποία κατηύθυνε τους διερχόμενους οδηγούς στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, από τον Ίασμο μέχρι τον ανατολικό κόμβο της Εγνατίας.


Στο μήνυμά του, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου του δήμου Κομοτηνής, κ. Νίκος Κυριαζής, ζήτησε καταρχήν την κατανόηση του κόσμου για την ταλαιπωρία, που τυχόν υφίσταται από τις κινητοποιήσεις των αγροτών, εξηγώντας ότι από μέρους τους υπάρχει η διάθεση αυτή να είναι όσο το δυνατό μικρότερη.

Επιπλέον, διαβεβαίωση για την πρόθεση των συναδέλφων του να συνεχίσουν δυναμικά τον αγώνα κατά του ασφαλιστικού, ενώ απηύθυνε κάλεσμα σε όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, που επίσης πλήττονται από τις προωθούμενες πολιτικές, να βρεθούν στο πλευρό των αγροτών και να τις αντιπαλέψουν από κοινού. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.