Διοργανωση ημεριδας απο το Ινστιτουτο Κυβερνοασφαλειας CSI

Σήμερα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής

Σήμερα, Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 16:00, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 10ου Δημοτικού ημερίδα, με θέμα: «Οι 10 κανόνες του Διαδικτύου» και με κεντρική εισηγήτρια την κα Πόλυ Κεφάλα, Κλινική Ψυχολόγο και Ψυχοθεραπεύτρια του Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI Αθηνών, μέσω διαδικτύου.

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση και η παροχή χρήσιμων συμβουλών σε γονείς και εκπαιδευτικούς πάνω σε θέματα που άπτονται του Διαδικτύου και των παρεπόμενων προβλημάτων του. Μέσα σε ένα διαδικτυακό κόσμο συνεχώς μεταβαλλόμενο και γεμάτο πολλαπλούς κινδύνους, το να μάθουμε να είμαστε πιο υποψιασμένοι και να καλλιεργήσουμε συμπεριφορές αυτοπροστασίας για εμάς και κυρίως για τα παιδιά μας, αποτελούν πρωταρχικά ζητούμενα. Εκεί θα επικεντρωθεί η κεντρική εισήγηση, ενώ βεβαίως στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με τους παρευρισκομένους διά ζώσης και θα υπάρξει δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων.

Τη συζήτηση θα συντονίζουν η Ψυχολόγος κα Μαγδαληνή Ευφραιμίδου και η Κοινωνική Λειτουργός κα Ράνια Καραξάνη, συνεργάτιδες και μέλη της ΕΔΥ του σχολείου μας.

Info

Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς και η είσοδος είναι ελεύθερη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.