«Δημοσιο Συστημα Υγειας & Πρωτοβαθμια Φροντιδα Υγειας: Η αναγκη ενισχυσης τους με η χωρις πανδημια»

Εκδήλωση από τον Σύλλογο Γυναικών Ροδόπης την Κυριακή 14 Μαρτίου

Την Κυριακή 14 Μάρτη στις 18.30 ο Σύλλογος Γυναικών Ροδόπης (μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας – Ο.Γ.Ε.) διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Δημόσιο Σύστημα Υγείας & Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας: Η ανάγκη ενίσχυσής τους με ή χωρίς πανδημία». 

Όπως εξηγεί ο Σύλλογος για το περιεχόμενο της εκδήλωσης, «η πανδημία με επιτακτικό τρόπο συνέβαλε στο να κατανοήσουμε τη σπουδαιότητα του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Διαχρονικά ο Σύλλογος μας, σαν μέλος του Ριζοσπαστικού Γυναικείου Κινήματος, αναδεικνύει την ανάγκη ενίσχυσης του τομέα της Δημόσιας Υγείας, με γενναία χρηματοδότηση, επαρκές προσωπικό, σύγχρονα νοσοκομεία και κέντρα υγείας, ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. Σήμερα, τον 21ο αιώνα υπάρχουν οι δυνατότητες διασφάλισης καθολικής και δωρεάν πρόσβασης για τις οικογένειές μας σε υψηλού επιπέδου φροντίδα υγείας!».

Info

Η εκδήλωση του Συλλόγου θα γίνει μέσω Skype. Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στο mail: [email protected] και στη σελίδα στο facebook: https://facebook.com/O.G.E.NOMOU.RODOPIS/

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.