Δημοσια κληρωση την Πεμπτη στο 2ο ΕΠΑΛ Κομοτηνης

Κατατέθηκαν 153 αιτήσεις εγγραφής για 125 θέσεις

Ξεπέρασε ακόμα και τη δυναμική του σχολείου, το ενδιαφέρον για φοίτηση στο 2ο ΕΠΑΛ Κομοτηνής. Γι’ αυτό το λόγο θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση ώστε να επιλεχθούν οι μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α’ Λυκείου.

Συγκεκριμένα σε επείγουσα ανακοίνωση η διεύθυνση του σχολείου ενημερώνει:

«Τους γονείς, κηδεμόνες, ενήλικες μαθητές /τριες που έκαναν ηλεκτρονική εγγραφή στο σχολείο μας στην A΄Λυκείου για το Σχολικό έτος 2021-2022, ότι έχουν εγγραφεί στο Σχολείο μας συνολικά 153 μαθητές-μαθήτριες. Το όριο για την ασφαλή και εκπαιδευτικά-παιδαγωγικά απρόσκοπτη λειτουργία του σχολείου μας είναι 125 μαθητές –μαθήτριες. Αναγκαζόμαστε ,λοιπόν ,εκ των πραγμάτων να προβούμε σε Δημόσια Κλήρωση εφαρμόζοντας τις εγκυκλίους: α) Φ13α/72370/Δ4 – 17/06/2021, β) Φ13α/77656/-30/06/2021 του Υπουργείου μας , που το περιεχόμενό τους αφορά διευκρινήσεις σχετικά με τις εγγραφές μαθητών/τριών στα ΕΠΑ.Λ για το Σχολικό έτος 2021-22.

Η Δημόσια Κλήρωση θα γίνει σε χώρο του Σχολείου μας ειδικά διαμορφωμένο, ώστε και  να διασφαλιστεί η συμμετοχή των ενδιαφερομένων αλλά και  να τηρηθούν τα μέτρα αποφυγής συνωστισμού λόγω Covid-19. Θα διενεργηθεί με ηλεκτρονικό τρόπο και δυνατότητα εξ αποστάσεως μετάδοσης-παρακολούθησης στο σύνδεσμο Webex του Διευθυντή του Σχολείου μας https://minedu-secondary2.webex.com/meet/stamkiouts την Πέμπτη 15/07/2021 και ώρα 13.00.

Στη Δημόσια Κλήρωση για να διασφαλιστεί ότι θα είναι αμερόληπτη και έγκυρη θα συμμετέχουν ο Διευθυντής του σχολείου μας, η Υποδιευθύντρια του σχολείου μας, οι 2 Τομεάρχες του σχολείου μας, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, ο Πρόεδρος του 15μελους μαθητικού συμβουλίου του σχολείου μας και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής των σχολείων του Δήμου Κομοτηνής. Δεν θα ανακοινωθούνονόματακληρωθέντωνμαθητώνμαθητριώναλλάαριθμοίαιτήσεων που υποβλήθηκαν για εγγραφή.

Όσοι μαθητές –μαθήτριες δεν κληρωθούν μπορούν σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους που προαναφέρθηκαν να εγγραφούν σε άλλο σχολείο Λυκειακής βαθμίδας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.