Δημος Μαρωνειας Σαπων: Προχωρουν οι διαδικασιες για το εργο αναβαθμισης και εκσυγχρονισμου  των παιδικων σταθμων

Δημοπρατούνται έργα λειψυδρίας

Αποφάσεις για την πορεία σημαντικών έργων, έλαβε κατά τη συνεδρίαση της το πρωί της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών. 

Συγκεκριμένα εγκρίθηκε το τρίτο πρακτικό για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου του έργου: «Προσαρμογή παιδικών σταθμών Δήμου Μαρωνείας-Σαπών». Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 147.500 ευρώ και χρηματοδοτείται από την ΕΕΤΑΑ και πόρους του Δήμου.  Προβλέπει οικοδομικές, υδραυλικές, ηλεκτρομηχανολογικές και άλλες εργασίες στους παιδικούς σταθμούς των Σαπών και της Ξυλαγανής, με στόχο τον εκσυγχρονισμό των υποδομών και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Επίσης εγκρίθηκαν η μελέτη και ο καθορισμός των όρων διακήρυξης διενέργειας διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου της προμήθειας με τίτλο «Εκτέλεση εργασιών για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας-Προμήθεια υλικών εκσυγχρονισμού γεωτρήσεων ύδρευσης και δεξαμενών» προϋπολογισμού 101.171,84 ευρώ. Στο πλαίσιο του έργου, μεταξύ άλλων, προβλέπεται να γίνει η προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρικών πινάκων, αντλητικά συγκροτήματα για την επάρκεια του πόσιμου νερού στους οικισμούς, καθώς και την επέκταση έλεγχου του κεντρικού σταθμού προσθέτοντας γεωτρήσεις, κέντρα διανομής και δεξαμενές.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Δημοτική Αρχή Μαρωνείας-Σαπών συνεχίζει το έργο της σταθερά και με συνέπεια υλοποιώντας μία σειρά σημαντικών έργων που θα ενισχύσουν τις υποδομές και τις υπηρεσίες του Δήμου μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.