Δημος Κομοτηνης: Σε δημοπρασια τεσσερα bungalows στο Φαναρι

Στα δύο χρόνια η διάρκεια της μίσθωσης

Με φανερή, προφορική πλειοδοτική δημοπρασία θα εκμισθωθούν, για τα επόμενα δύο χρόνια, τέσσερα bungalows του Φαναρίου.

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στην Κομοτηνή, στο Δημαρχιακό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Οικονομικής Επιτροπής), Πλ. Βιζυηνού 1, την 6η  Ιουνίου 2022, ενώπιον της Επιτροπής Δημοπρασιών, και αφορά ένα διαμέρισμα της Β΄ Κατηγορίας και 3 διαμερίσματα Γ΄ Κατηγορίας.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δημοπρασία θα πρέπει να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους από τις 10 μέχρι τις 11 το πρωί, ενώ οι προσφορές φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας θα ξεκινήσουν στις 11:00 π.μ.

Η διάρκεια της μίσθωσης καθενός διαμερίσματος είναι διετής η οποία αρχίζει αμέσως μετά την έγκριση των πρακτικών της δημοπρασίας από την Οικονομική Επιτροπής και την κατακύρωση αυτής από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αν. Μακεδονίας-Θράκης και λήγει στις 31-12-2023.

Η συνολική διάρκεια διαιρείται σε δύο μισθωτικές περιόδους ή πρώτη αρχίζει με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης μίσθωσης και λήγει στις 31-12-2022 και η δεύτερη μισθωτική περίοδος αρχίζει την 01-01-2023 και λήγει την 31-12-2023.

Σαν πρώτη προσφορά μισθώματος για κάθε διαμέρισμα και για κάθε μισθωτική περίοδο ορίζονται για το διαμέρισμα της Β΄ Κατηγορίας το ποσό των 1.900 ευρώ, και για τα διαμερίσματα της Γ΄ Κατηγορίας το ποσό των 1.500 ευρώ.

Να υπενθυμίσουμε πως κανένας από τους συμμετέχοντες στη δημοπρασία δεν μπορεί να μισθώσει πάνω από ένα διαμέρισμα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.