Δημος Κομοτηνης προς πολιτες: «Τακτοποιηστε τις εκκρεμοτητες σας με το κοιμητηριο»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Κομοτηνής με την οποία καλεί τους συγγενείς των θανόντων  των οποίων η διάρκεια  ταφής πρόκειται να  ξεπεράσει μέσα στο έτος , το δικαίωμα πενταετούς  ταφής και  δεν έχουν προβεί στην αγορά του τάφου, να προσέλθουν στο γραφείο διοίκησης  του κοιμητηρίου εντός τριών μηνών για την τακτοποίηση της υπόθεσής τους, δηλαδή της εξαγοράς τάφου ή ανακομιδής των οστών. 

Διαφορετικά  διευκρινίζεται στην ανακοίνωση «η Υπηρεσία μας  θα προβεί  σε αναγκαστική εκταφή σύμφωνα  με τις διατάξεις του   Ν.445/68 περί λειτουργίας  κοιμητηρίων  και τον κανονισμό λειτουργίας  του Δήμου Κομοτηνής (αρίθμ. 113/2013 Α.Δ.Σ)».

Επίσης με την ίδια ανακοίνωση καλούνται  οι  συγγενείς των θανόντων που δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές  εκκρεμότητες τους  σχετικά με το τέλος χρήσης  οστεοφυλάκιού,  να προσέλθουν στο  γραφείο  διοίκησης του  κοιμητηρίου  εντός 2 μηνών  διαφορετικά η Υπηρεσία σύμφωνα με τον  κανονισμό λειτουργίας  του Δήμου Κομοτηνής θα  προβεί  σε τοποθέτηση  των οστών  στο χωνευτήρι.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.