Δημοπρατειται το Κατασκηνωτικο Κεντρο Μαρωνειας

Στα 12+3 έτη ορίστηκε η μίσθωση

Με απόφαση της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, στη συνεδρίαση της που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022, καθόρισε τους όρους της δημόσιας πλειοδοτικής δημοπρασίας με φανερή προφορική διαδικασία προσφορών για την εκμίσθωση και αξιοποίηση του κατασκηνωτικού κέντρου Μαρώνειας.

Η δημόσια ανοιχτή διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 στο δημοτικό κατάστημα Ξυλαγανής ενώπιον αρμόδιας επιτροπής του Δήμου και η μίσθωση του ακινήτου ορίστηκε για δώδεκα έτη με δυνατότητα να παραταθεί κατόπιν συμφωνίας των δύο μερών για μία επιπλέον τριετία.

Η διακήρυξη είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών και στον πίνακα ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων Σαπών και Ξυλαγανής, ενώ αντίγραφο τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν από την αρμόδια υπάλληλο κ. Μ.Μηλτσακάκη (25333-50007), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Όπως επισημαίνει ο δήμος σε σχετική του ανακοίνωση, με την εκμίσθωση του Κατασκηνωτικού Κέντρου ενισχύεται αποφασιστικά ο κατασκηνωτικός θεσμός ως τουριστικός αναπτυξιακός πόλος της ευρύτερης περιοχής και παράλληλα δίνεται η δυνατότητα αξιοποίησης του ως χώρου πολιτιστικών, κοινωνικών και αθλητικών εκδηλώσεων, λειτουργίας κυλικείου, εστιατορίου, πραγματοποίησης ημερήσιων εκδρομών κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών προέβλεψε και συμπεριέλαβε στους όρους της μίσθωσης την υποχρέωση φιλοξενίας ετησίως ΔΩΡΕΑΝ 12 παιδιών, με προτεραιότητα αυτών της κοινότητας Μαρώνειας.

Η εκμίσθωση  του Κατασκηνωτικού Κέντρου Μαρώνειας εντάσσεται στο ολοκληρωμένο σχέδιο  του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών ανάδειξης και αξιοποίησης των πλουτοπαραγωγικών πόρων της περιοχής με έμφαση στον τουριστικό τομέα, την παραλιακή ζώνη και  την βιώσιμη ενδογενή ανάπτυξη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.