Δημητρης & Παμφιλη

Για μια ακόμη φορά υπήρξαμε πολύ τυχεροί το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αφού το Σάββατο το βράδυ, μαζί με πολλούς πολλούς κομοτηναίους, ροδοπίτες γενικά, συγγενείς και φίλους του Δημήτρη Νικούδη και της Παμφίλης Μακρή, ζήσαμε τη χαρά του μυστηρίου του γάμου τους, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα, συλλειτουργούντων του Αρχιμανδρίτου Βαρθολομαίου Ιατρίδη, του Αρχιμανδρίτου Παϊσίου Αζμανίδη, του διάκου Σταύρου Κολιούση.
 

Ένα μυστήριο, πραγματική χαρά -χαρακτηρισμός που υπάρχει και στα κείμενα του μυστηρίου- με ιδιαίτερα συγκινημένους τους νεόνυμφους Δημήτρη και Παμφίλη, και τις μητέρες των παιδιών, Άννα Λυτούδη-Νικούδη και Αναστασία Καμπά-Μακρή, την εξαιρετική σύντροφο του πολυαγαπημένου, αείμνηστου τυπογράφου Σάββα Μακρή.
 

Πανέμορφη η Παμφίλη στο δαντελένιο νυφικό της και κομψότατος ο Δημήτρης, έσυραν τον χορό του Ησαΐα, προεξάρχοντος του πατρός Παϊσίου, ενώ πατρικές ευχές τους απηύθυνε προσωπικά ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, υπενθυμίζοντας ότι με το μυστήριο του γάμου στο ζευγάρι, η νουθεσία της εκκλησίας, είναι να υπάρχει ο ένας για τον άλλον, υπό τη σκέπη της.
 

Τα στέφανα των νυμφευόμενων αντάλλαξαν οι νεαροί Παναγιώτης Αραμπατζίδης και Μαρία Σεβαστούδη.
 

Τέλος, εξαιρετικά κομψός και ζεστός ήταν ο νυφικός διάκοσμος των λαμπάδων σε ροζ-μωβ αποχρώσεις και υπέροχα και πρωτότυπα διακοσμημένος ο προαύλιος χώρος του Ναού με χρυσάνθεμα στις αποχρώσεις του ροζ-μωβ και φαναράκια.
 


Δημήτρη-Παμφίλη, να ζήσετε,
να ευτυχήσετε καλορίζικοι!!!

Τασία, Άννα να τους χαίρεστε!!!
Παναγιώτη, Μαρία πάντοτε άξιοι! 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.