Δημητρης Καραπαζαρλης, «Κιβωτος Grill House» «Παρα τη διαχυτη αισιοδοξια που υπαρχει στον κοσμο, η πολιτικη εχει αλλα σχεδια»

Ποια είναι η αγαπημένη σας πασχαλινή ανάμνηση;
Δ.Κ.:
Η αγαπημένη μου ανάμνηση από το Πάσχα δεν είναι μόνο μία, αλλά πολλές περισσότερες και προέρχονται από τα παιδικά μου χρόνια, όταν μαζευόμασταν στο χωριό, συγγενείς φίλοι και άλλοι.  Από την εκκλησία και τον Επιτάφιο, την Ανάσταση ως και την Κυριακή του Πάσχα, σε μία μεγάλη αυλή, όπου στήναμε τη σούβλα για το αρνί, και γινόταν ο τόπος συγκέντρωσης όλης της οικογένειας, συγγενών, φίλων. Ουσιαστικά ένα μικρό πανηγύρι, στο οποίο συμμετείχαν όλοι, μικροί και μεγάλοι. Δυστυχώς όλα αυτά πλέον εκλείπουν, γιατί δεν υπάρχει, τουλάχιστον όχι στον βαθμό που υπήρχε τότε, η εγγύτητα, ούτε αυτές οι στιγμές μεταξύ συγγενών και φίλων.
 
Προσδοκάτε «ανάσταση» στην αγορά;
Δ.Κ.:
Σε ό,τι αφορά την «ανάσταση» της αγοράς, δεν νομίζω ότι θα υπάρξει σύντομα. Παρόλο που στον κόσμο υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία, η πολιτική έχει άλλα σχέδια, μιας και πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση, να προηγηθούν διάφορα άλλα γνωστά, τα οποία προσωπικά θεωρώ πολύ δύσκολο να γίνουν.  Το βασικότερο όλων είναι ότι δεν δίνονται κίνητρα στον κόσμο, να κυκλοφορήσει το χρήμα στην αγορά, ώστε να μπορέσουν μετά, ως αλληλένδετα, όλα να συνεχίσουν να κινούνται.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.