Δημιουργικη απασχοληση παιδιων στη δημοτικη βιβλιοθηκη Ξυλαγανης

Όλο τον Αύγουστο κάθε Τετάρτη

Ο Δήμος Μαρωνείας Σαπών, στο πλαίσιο της υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων της Πράξης «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και Παροχής Συνοδευτικών Μέτρων 2015-2016 – Κοινωνικής Σύμπραξης Ροδόπης» του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ) του ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιήσει σειρά Πολιτιστικών, Δημιουργικών Δραστηριοτήτων Απασχόλησης για παιδιά ηλικίας από 6 ως 12 χρόνων. 
 
Το πρόγραμμα έχει σκοπό την κοινωνικοποίηση των παιδιών/ωφελουμένων μέσα από την συμμετοχή τους πολιτιστικές και δημιουργικές δραστηριότητες, απολαμβάνοντας έτσι την χαρά της δημιουργίας και της μουσικής. Οι δημιουργικές δραστηριότητες απασχόλησης εγκύπτουν στην αξία του ελεύθερου χρόνου και αποσκοπούν στη θετική-ενεργή ενασχόληση των παιδιών μέσω εποικοδομητικών-βιωματικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που στοχεύουν στη γόνιμη ψυχαγωγία.
 
Τα παιδιά θα συμμετέχουν σε ένα δίωρο εκπαιδευτικό και δημιουργικό εργαστήρι εκμάθησης μουσικής, τραγουδιών και βιωματικών παιχνιδιών. Ένα εργαστήρι απασχόλησης το οποίο θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη από τις 10.30 πμ έως τις 12.30μμ, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη της Ξυλαγανής.
 
Όσοι γονείς επιθυμούν να δηλώσουν την συμμετοχή των παιδιών τους μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μαρωνείας Σαπών στο τηλέφωνο 2532023578 (από Δευτέρα ως Παρασκευή) και στο Δημοτικό Κατάστημα Ξυλαγανής (Τρίτη και Πέμπτη) στο τηλέφωνο 2533350015. 
 
Το πρόγραμμα υλοποιείται με την υποστήριξη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Μαρωνείας Σαπών.
 
Info
Έναρξη λειτουργίας από 1 Αυγούστου 2018.
 Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.