Δηλωση του Δημαρχου Μαρωνειας Σαπων για τους επιτυχοντες των πανελληνιων εξετασεων

«Όλοι μας προσβλέπουμε στη δική σας συνεισφορά για την ανάπτυξη του τόπου μας»

Το δικό του μήνυμα έστειλε με γραπτή του δήλωση ο Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών κ. Γιάννης Σταυρίδης προς τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων. Στο μήνυμα του ο κ. Σταυρίδης, στέλνοντας τις θερμότερες ευχές του προς επιτυχόντες, γονείς και μαθητές δεν παραλείπει να σημειώσει με νόημα πως «το εκπαιδευτικό στοίχημα στον τόπο μας θα κερδίζεται διαρκώς όσο οι μαθητές μας πιστεύουν και φοιτούν στα σχολεία μας που έχουν άξιους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι αντιλαμβάνονται το χρέος τους απέναντι στο μέλλον».
 
Παράλληλα ο ίδιος απευθυνόμενος προς όσους τυχόν δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποιο πανεπιστημιακό ίδρυμα υπογραμμίζει πως «η ζωή δεν τελειώνει εδώ» εξηγώντας πως  «η κρίση έχει δημιουργήσει πλέον νέες ευκαιρίες επαγγελματικού προσανατολισμού και αυτό είναι ιδιαιτέρως θετικό». 

Αναλυτικά το μήνυμα του δημάρχου Μαρωνείας Σαπών 

«Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ανακοινώθηκαν οι βάσεις των σχολών πιστοποιώντας με τρόπο επίσημο την εισαγωγή των υποψηφίων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Θέλω να συγχαρώ όλους και όλες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα δικαιώνοντας έτσι τους κόπους πολλών ετών. Είθε η ακαδημαϊκή περίοδος που θα ακολουθήσει να είναι πρόκριμα μίας, στη συνέχεια, επιτυχούς επαγγελματικής σταδιοδρομίας .Ευχές και ευγνωμοσύνη φυσικά και στους εκπαιδευτικούς που μόχθησαν αλλά και στους γονείς που στήριξαν συχνά με θυσίες τους στόχους και την προσπάθεια των παιδιών τους.
 
Οι ευχές αυτές για τους συνδημότες μου έχουν  ιδιαίτερη σημασία αφού όλοι μας προσβλέπουμε στην δική τους συνεισφορά για την ανάπτυξη του τόπου μας .
Το εκπαιδευτικό στοίχημα στον τόπο μας θα κερδίζεται διαρκώς όσο οι μαθητές μας πιστεύουν και φοιτούν στα σχολεία μας που έχουν άξιους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι αντιλαμβάνονται το χρέος τους απέναντι στο μέλλον.
 
Εννοείται ότι η ζωή δεν τελειώνει εδώ .Ευκαιρίες δίνονται και θα δίνονται πολλές. Μάλιστα η κρίση έχει δημιουργήσει πλέον νέες ευκαιρίες επαγγελματικού προσανατολισμού και αυτό είναι ιδιαιτέρως θετικό.
 
Καλωσορίζουμε και τους εισακτέους στο ΔΠΘ ευχόμενοι καλή ακαδημαϊκή πορεία και ευκολία προσαρμογής σε έναν τόπο που είναι σίγουρο ότι θα τους μείνει αξέχαστος».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.