Δικτυο αποχετευσης θα αποκτησουν Ηφαιστος και Υφαντες

Στο Ταμείο Ανάκαμψης εντάχθηκε το έργο

Άλλο ένα πολύ σημαντικό έργο για την ανάπτυξη του Δήμου Κομοτηνής έλαβε το πράσινο φως της χρηματοδότησης. Πιο συγκεκριμένα, το έργο της «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΥΦΑΝΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ», ύψους 5.944.624 ευρώ, εντάχθηκε στο Υποέργο «α. Υποδομή δικτύου αποχέτευσης και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων (Ε.Ε.Λ).» της Δράσης «Επεξεργασία και καθαρισμός αστικών λυμάτων περιβαλλοντικά ευαίσθητων οικισμών και εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων σε επιλεγμένες πόλεις» του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης, δήλωσε: «Με την ένταξη του έργου αυτού εξασφαλίζουμε στο ακέραιο τις συνθήκες της ποιότητας και της υγιεινής για τους κατοίκους των δύο αυτών οικισμών μας. Χωρίς βαρύγδουπες και μεγαλόστομες διακηρύξεις συνεχίζουμε να εργαζόμαστε καθημερινά, ώστε να επιτυγχάνουμε την ένταξη και υλοποίηση έργων, που βελτιώνουν και διασφαλίζουν την αναπτυξιακή εξέλιξη του Δήμου».

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής, Στράτος Τσακιρίδης, δήλωσε: «Με μεθοδικότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα η Διοίκηση του Δήμου και της Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής, με την αμέριστη συνδρομή των υπαλλήλων και του στελεχιακού μας δυναμικού οραματίστηκε, σχεδίασε κι ενέταξε άλλο ένα σπουδαίο αναπτυξιακό έργο, που θα επιλύσει το ζήτημα της αποχέτευσης στους οικισμούς του Ηφαίστου και των Υφαντών».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.