Διημερο τουρνουα Beach Tennis και ξεφρενο Beach Party στο Φαναρι

Το γυμναστήριο “Will and Steel” καλωσορίζει τη νέα σεζόν συνδυάζοντας αθλητισμό και διασκέδαση

Ραντεβού στο Φανάρι και συγκεκριμένα στο Beach Bar Sunrise μας δίνει αυτό το Σαββατοκύριακο το γυμναστήριο “Will and Steel”. Ραντεβού και μάλιστα διπλό, που συνδυάζει αθλητισμό και διασκέδαση.
 
Ο λόγος για το καθιερωμένο πλέον διήμερο τουρνουά beach tennis, που διοργανώνει για δεύτερη φορά το γυμναστήριο, στο τέλος του οποίου θα λάβει χώρα το πάρτι του γυμναστηρίου, που σηματοδοτεί και την έναρξη της νέας χρονιάς για το “Will and Steel”.
 
Ένα διήμερο αφιερωμένο σε ένα από τα αθλήματα του καλοκαιριού στα γήπεδα του Beach Bar Sunrise που φιλοξενεί το τουρνουά, το οποίο και ξεκίνησε λόγω τις ειδίκευσης στο τέννις που διαθέτουν οι δύο εκ των τριών συνιδιοκτητριών του γυμναστηρίου.
 
Η περσινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, με περισσότερες από 25 συμμετοχές, από το σύνολο της Θράκης, επιτυχία την οποία οι διοργανωτές ευελπιστούν να επαναλάβουν και φέτος.
 
Η φετινή διοργάνωση ξεκινά σήμερα το πρωί με τους πρώτους αγώνες των συμμετεχουσών ομάδων, ενώ οι μικροί και ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, για να ακολουθήσει και το καθιερωμένο πάρτι.
 
Η νικήτρια ομάδα πέραν του κυπέλου θα φύγει μαζί με ένα πακέτο ταξιδίου στο χειμωνιάτικο  Μπάνσκο, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου “exit travel” για ένα Σαββατοκύριακο της επιλογής τους. Ο δεύτερο νικητής θα κερδίσει μία φιάλη από το Beach Bar Sunrise, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες, στο τουρνουά αλλά και στο πάρτι που θα ακολουθήσει θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μέσω κλήρωσης μία FULLPACK ετήσια συνδρομή του γυμναστηρίου.
 
Πέραν αυτού ωστόσο σύμφωνα με τις δύο εκ των τριών συνιδιοκτητριών τις κ.κ. Ιωάννα Δαλακούρα και Κατερίνα Μαρούλη, αναμένονται ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και ανακοινώσεις καθ’ όλη την διάρκεια του διημέρου.

 

Νέα χρονιά, νέα προγράμματα, ανακαινισμένος χώρος

 
Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι το διήμερο σηματοδοτεί και την έναρξη της νέας σεζόν για το γυμναστήριο “Will and Steel” το οποίο φέτος επιστρέφει ανακαινισμένο και με νέα προγράμματα στα 16 ήδη υπάρχοντα. Όπως τόνισαν οι δύο κυρίες μιλώντας στον «ΠτΘ» ο χώρος του γυμναστηρίου ανακαινίστηκε, έχοντας δοθεί έμφαση στα ελεύθερα βάρη που αποτελεί και την τελευταία προσθήκη στα προγράμματα του γυμναστηρίου, το οποίο από την μέρα έναρξης της λειτουργίας του, λειτουργεί πολλαπλά τμήματα, για όλες τις ηλικίες , πολλά εκ των οποίων εξειδικευμένα όπως για παράδειγμα τα τμήματα που λειτουργούν για τις εγκύους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.