Διεθνες συνεδριο «Η φυση στο εργο του Νικου Καζαντζακη» στη Λαρισα

Βάντα Παπαϊωάννου Βουτσά, Συντονίστρια δραστηριοτήτων ΔΕΦΝΚ στην ΠΑΜΘ: «Θα διεξαχθεί το τριήμερο 18-20 Νοεμβρίου∙ άνοιξαν οι αιτήσεις παρακολούθησης»

Το τριήμερο 18, 19 και 20 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα το Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο «Η φύση στο έργο του Νίκου Καζαντζάκη».

Το συνέδριο διοργανώνεται από τη Διεθνή Εταιρεία Φίλων Νίκου Καζαντζάκη και θα φιλοξενηθεί στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.

Όπως μετέφερε η Συντονίστρια δραστηριοτήτων ΔΕΦΝΚ στην ΠΑΜΘ κ. Βάντα Παπαϊωάννου Βουτσά, το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Λάρισας, της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας και της δράσης «Λάρισα, Η πόλη που μαθαίνει».

Επίσης έχει την υποστήριξη της Εταιρίας Κρητικών Ιστορικών Μελετών, του Μουσείου Νίκου Καζαντζάκη, της Νίκης Σταύρου πνευματικής δικαιούχου του έργου του Νίκου Καζαντζάκη, του Ομίλου Φίλων Νίκου Καζαντζάκη Λάρισας, του Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαιδευτικών Νομού Λάρισας, του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος στη Λάρισα-Γαλλική Πρεσβίας.

Όπως πληροφόρησε η κ. Παπαϊωάννου-Βουτσά το συνέδριο θα διεξαχθεί υβριδικά και η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον και τον τρόπο συμμετοχής τους (δια ζώσης ή μέσω Zoom) στο email: [email protected]

Θα χορηγηθούν πιστοποιητικά συμμετοχής σε όσους το παρακολουθήσουν.

Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης και μέσω youtube στο κανάλι ΔΕΦΝΚ ΕΛΛΑΔΑ.

Το πρόγραμμα των εισηγήσεων του συνεδρίου θα ανακοινωθεί σύντομα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.