Διευκρινισεις προς αρση καθε παρεξηγησης απο το Συλλογο Κομοτηναιων «Η Ενωση»

«Είμαστε ο μοναδικός ιδιοκτήτης της “Λέσχης Κομοτηναίων”»

«Όλες οι διοικήσεις του Συλλόγου συμφωνούν με το έργο της Πολιτιστικής Διαδρομής του Βυζαντινού Κάστρου»

Διευκρινήσεις παρέχει ο Σύλλογος Κομοτηναίων «Η Ένωση» για το θέμα της διένεξης μεταξύ του Δήμου και της ενοικιάστριας εταιρείας του κτιρίου για το έργο της Πολιτιστικής Διαδρομής του Βυζαντινού Κάστρου. Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος κάνει ξεκάθαρο πως είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης του κτηρίου και πως έχει συναινέσει στο έργο και την απαλλοτρίωση του αύλειου χώρου του κτηρίου.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση του Συλλόγου Κομοτηναίων «Η Ένωση»:

«Κα Διευθύντρια,

Με έκπληξη διαβάσαμε στον τοπικό τύπο, έντυπο και ψηφιακό, για την δικαστική διένεξη μεταξύ της «ΛΕΣΧΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΩΝ» και του Δήμου Κομοτηνής, σχετικά με το έργο της Πολιτιστικής Διαδρομής του Βυζαντινού Κάστρου, η οποία μάλιστα κερδήθηκε από τους, φερόμενους ως, «ιδιοκτήτες» της ΛΕΣΧΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΩΝ, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Προς άρση κάθε παρεξήγησης και για να τεθεί το θέμα στην πραγματική του διάσταση, σας πληροφορούμε τα εξής:

1. Μοναδικός ιδιοκτήτης της «ΛΕΣΧΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΩΝ» είναι ο Σύλλογος Κομοτηναίων «Η ΕΝΩΣΙΣ» και όχι ο ενοικιαστής του κτιρίου, δηλ. η «Δράκος Χ.& Σια ΕΕ».

2. Ουδέποτε ο Σύλλογος Κομοτηναίων «Η ΕΝΩΣΙΣ» προσέφυγε ως συναιτίων, ούτε συναίνεσε με οιονδήποτε τρόπο, στη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, όπως εμφαίνετε στην αριθ. 62/2023 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης. Τίθεται δε και θέμα προς νομική διερεύνηση πώς και από ποιους ενεπλάκη το όνομα του Συλλόγου στη διαδικασία αυτή.

3. Όλες οι προηγούμενες, όπως και η νέα, διοικήσεις του Συλλόγου συμφωνούν με το έργο της Πολιτιστικής Διαδρομής του Βυζαντινού Κάστρου, έχουν συναινέσει στην απαλλοτρίωση του αύλειου χώρου από τον Δήμο και έχουν αποδεχτεί το επιδικασθέν από το Εφετείο τίμημα αποζημίωσης (Πρακτικό ΔΣ 49/2019), απομένει δε η καθαρογραφή της απόφασης για την είσπραξή του.

Κατόπιν αυτών και προς αποκατάσταση της αλήθειας, παρακαλούμε όπως δημοσιευτεί η παρούσα αυτούσια και χωρίς περικοπές.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ   27/04/2023

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΛΑΙΤΖΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.