Διευκρινισεις απο την Κ.Στογιαννιδου για την συγκεντρωση χρηματων για τους πυροπληκτους

Θα εκδοθεί σχετική επίσημη ανακοίνωση από το Δήμο Κομοτηνής για την έναρξη της διαδικασίας και τον τρόπο συλλογής των χρημάτων

Σε διευκρινιστική δήλωση σε σχέση με την νόμιμη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί για την συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες πυρόπληκτων οικογενειών προχώρησε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής κ.Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, σε συνέχεια διαδικτυακού καλέσματος που υπάρχει από το πρωί της Πέμπτης 24 Αυγούστου.

Όπως αναφέρει η ίδια «ο Δήμος Κομοτηνής ανταποκρινόμενος στις ανάγκες που δημιουργήθηκαν μετά από τις τεράστιες καταστροφές των πυρκαγιών, στηρίζει τους πυρόπληκτους από την πρώτη στιγμή με κάθε τρόπο. Στο πλαίσιο αυτό ακολουθούμε τις νόμιμες διαδικασίες για να συλλεγούν χρήματα για τη στήριξη αυτών που έχουν πληγεί από τη φωτιά. Προς τούτο όμως απαιτούνται αδειοδοτήσεις που πρέπει να μας χορηγηθούν για να μπορέσει να ξεκινήσει ο έρανος. Εφόσον γίνει αυτό, θα εκδοθεί σχετική επίσημη ανακοίνωση από το Δήμο Κομοτηνής για την έναρξη της διαδικασίας και τον τρόπο συλλογής των χρημάτων. Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες για το συγκινητικό ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση. Ας κάνουμε όμως λίγη υπομονή, ώστε όλα να γίνουν με τον πλέον νόμιμο τρόπο».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.