Διχως ναυαγοσωστες οι παραλιες της Αρωγης

Θα έπρεπε να βρίσκονται στις θέσεις τους από τις 2 Ιουνίου
Σε «αγώνα δρόμου» για την κάλυψη των 2 θέσεων ναυαγοσωστών που προορίζονται  για  την  παραλία Αρωγής, έχουν επιδοθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής,  καθώς την τελευταία στιγμή και οι δυο υποψήφιοι που εκδήλωσαν το ανάλογο ενδιαφέρον, ανακάλεσαν τις σχετικές δηλώσεις τους.
 
Πριν από 10 περίπου ημέρες ο Δήμος Κομοτηνής, ανήρτησε στη «Διαύγεια»,  ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δύο ατόμων για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών του,  διάρκειας τριών  μηνών. Βάσει της προκήρυξης η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους ήταν η 29η Μαΐου ενώ οι προσληφθέντες θα έπρεπε να βρίσκονται στις θέσεις τους από τις 2 Ιουνίου.
 
 Ο Αντιδήμαρχος Κομοτηνής κ. Μανώλης Ταπατζάς , σημείωσε σχετικά πως για τις δύο θέσεις υποβλήθηκαν ισάριθμες αιτήσεις, ωστόσο οι δυο υποψήφιοι απέσυραν το ενδιαφέρον τους, ανακαλώντας τις δηλώσεις τους. Ο κ. Ταπατζάς επισήμανε ότι η παρουσία των ναυαγοσωστών είναι εντελώς απαραίτητη στην παραλιακή ζώνη, οπότε ξεκίνησε ένας «αγώνας δρόμου», προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που δημιουργήθηκαν.
 
Ήδη από το Δήμο Κομοτηνής, έχουν απευθυνθεί στο υπολιμεναρχείο Λάγους,  στο Λιμεναρχείο της Αλεξανδρούπολης,  σε σωματεία της Κομοτηνής και στον σύλλογο αδιοριστιών καθηγητών ΤΕΦΑΑ, ευελπιστώντας πως θα εντοπίσουν ενδιαφερόμενους για τις θέσεις με τα ανάλογα προσόντα. Οι υποψήφιοι, όπως διευκρινίζεται,  πρέπει να  κατέχουν άδεια άσκηση επαγγέλματος και δίπλωμα οδήγησης σκάφους.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.