Διαψευδει τα σεναρια για ακαταλληλοτητα των υδατων σε Φαναρι και Αρωγη ο Δημος

Προειδοποίηση Πετρίδη για μηνύσεις σε όσους διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις

Ερώτηση σχετικά με την ακαταλληλότητα των υδάτων στις παραλίες του Φαναρίου και της Αρωγής κατέθεσε κατά τη διάρκεια του προχθεσινού δημοτικού συμβουλίου η επικεφαλής της παράταξης «ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή» κ. Ελένη Λαφτσή, υπογραμμίζοντας πως τόσο η ίδια όσο και τα μέλη της παράταξής της έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα αποδέκτες της ανησυχίας που εκφράζεται από πλευράς των πολιτών. Η κ. Λαφτσή απευθυνόμενη προς τον δήμαρχο Κομοτηνής επεσήμανε μάλιστα την έντονη φημολογία που υπάρχει για τη λήψη δειγμάτων που αποδεικνύουν την ακαταλληλότητα των υδάτων των εν λόγω παραλιών του δήμου, διερωτώμενη για το αν και κατά πόσο η φημολογία αυτή είναι βάσιμη.
 
Άμεση ήταν η ανταπόκριση του δημάρχου κ. Γιώργου Πετρίδη ο οποίος κατέστησε σαφές πως ο δήμος δεν έχει καμία ενημέρωση σχετικά με τη λήψη δειγμάτων και τα αποτελέσματα αυτών που να υποδεικνύουν την ύπαρξη σχετικού προβλήματος, ενώ σε αυστηρούς τόνους θέλησε να δώσει τέλος στην συζήτηση λέγοντας πως «ρίχνουμε νερό στον μύλο αυτών που εντελώς άκριτα και απαράδεκτα έχουν δημιουργήσει τέτοιο θέμα» επιφυλασσόμενος μάλιστα εντός των επόμενων ημερών, σε συνεργασία με τη νομική υπηρεσία του δήμου και εφόσον δεν υπάρξει επίσημη ανάλυση η οποία να αποδεικνύει την ύπαρξη ενός τέτοιου προβλήματος ο δήμος να κινηθεί νομικά κατά όσων διασπείρουν αυτές τις ειδήσεις.
 
Ο κ. Πετρίδης επεσήμανε πως δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από πλευράς των αρμόδιων φορέων, τονίζοντας πως αν προκύψει κάτι τέτοιο τότε «ως δήμος θα λάβουμε τα μέτρα μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.