Διανομη Τροφιμων στους δικαιουχους του Προγραμματος ΤΕΒΑ απο τον Δημο Μαρωνειας-Σαπων

Από Τετάρτη στις Σάπες, από την Πέμπτη στην Ξυλαγανή

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD), ο  Δήμος Μαρωνείας – Σαπών θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή των εξής προϊόντων: φακές, ζυμαρικά, ζάχαρη, υγρό πιάτων, σαμπουάν, ρύζι, σκόνη πλυντηρίου, γραβιέρα, γάλα εβαπορέ, τοματοπολτός, υγρό σαπούνι χεριών, τυρί φέτα, μήλα και βρεφικά είδη (μωρομάντηλα, βρεφικές πάνες, γάλα εβαπορέ για παιδιά, γάλα 1ης βρεφικής ηλικίας, κρέμα ρυζάλευρο).

Οι δικαιούχοι είναι όσοι εντάσσονται στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα», πρώην «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» και έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στις Σάπες την Τετάρτη 18/10 από τις 10:00 – 14:00,  την Πέμπτη 19/10  και την Παρασκευή 20/10 από τις 08:30 – 13:00, στον χώρο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ξενοφώντος & Σεβαστουπόλεως (αποθήκες της πρώην Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού). Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στην Ξυλαγανή την Πέμπτη 19/10 από τις 09:00-14:00 και την Παρασκευή 20/10 από τις 08:00–13:00,  στο χώρο του Αμαξοστασίου (έναντι του στρατοπέδου).

Οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται την ημέρα και την ώρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν να παραλάβουν τα προϊόντα τους, μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο, που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.