Διανομη τροφιμων προς οικογενειες σε αναγκη απο την ΙΜΜΚ

Σε συνεργασία με την ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ αλλά και μέσα από το φιλόπτωχο ταμείο της Μητρόπολης

Διανομή πακέτων με βασικά είδη τυποποιημένων τροφίμων και προσωπικής υγιεινής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Μαρτίου σε οικογένειες δικαιούχων ενόψει των εορτών του Πάσχα με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος μετά τη συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ.
 
Αυτός είναι ο τέταρτος μήνας παροχής του προγράμματος, το οποίο ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2017 και θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018.
 
Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και οικογένειες της Μητρόπολης που έχουν απόλυτη ανάγκη, με τον Σεβασμιώτατο να τονίζει πως κάθε μήνα τα είδη προς διάθεση έρχονται στη μητρόπολη και διανέμονται στους δικαιούχους.
 
Επίσης αυτή την περίοδο, και μέχρι τη μεγάλη Τετάρτη, ώστε να προλάβουν τις ημέρες του Πάσχα, θα δοθούν δέματα τόσο από το φιλόπτωχο ταμείο της Μητροπόλεως όσο και τα ενοριακά.
 
«Εμείς προσπαθούμε αυτές τις μέρες να υπάρχει σε όλα τα σπίτια αυτό που χρειάζεται και να κάνουν οι οικογένειες Πάσχα» σημείωσε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.