Διανομη προιοντων ΤΕΒΑ απο τους Δημος Κομοτηνης και Μαρωνειας-Σαπων

Από 15 έως τις 17 Νοεμβρίου

Ο Δήμος Κομοτηνής ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Ροδόπης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΕΕΕ (Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα), οι οποίοι έχουν δηλώσει  ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι από την Τετάρτη 15 έως και την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 από τις 8:30 π.μ. έως τις 14:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν: ελαιόλαδο, ρύζι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, ζυμαρικά, τοματοπολτό, φακές, φασόλια, σαμπουάν, σκόνη πλυντηρίου, υγρό πιάτων, υγρό σαπούνι χεριών και βρεφικά είδη (μωρομάντηλα, βρεφικές πάνες, γάλα εβαπορέ για παιδιά, γάλα 1ης βρεφικής ηλικίας, κρέμα ρυζάλευρο).

Το σημείο διανομής είναι: το Πολυλειτουργικό Κέντρο (Γρ. Μαρασλή 1) και οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά την ημέρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν.

Για τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθή ομάδα ή είναι ηλικιωμένοι τα προϊόντα θα διανεμηθούν κατ’ οίκoν. 

Οι δικαιούχοι κατά την προσέλευση είναι αναγκαίο να προσκομίζουν:

α) Δελτίο Ταυτότητας και

β) Αίτηση Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (πρώην ΚΕΑ)

Η διανομή στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD) και ο  Δήμος Μαρωνείας – Σαπών θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή των εξής προϊόντων : ελαιόλαδο, φακές, φασόλια, ζυμαρικά, ζάχαρη, υγρό πιάτων, σαμπουάν, ρύζι, σκόνη πλυντηρίου, γάλα εβαπορέ, τοματοπολτός, υγρό σαπούνι χεριών, τυρί φέτα και βρεφικά είδη (μωρομάντηλα, βρεφικές πάνες, γάλα εβαπορέ για παιδιά, γάλα 1ης βρεφικής ηλικίας, κρέμα ρυζάλευρο).

Οι δικαιούχοι είναι όσοι εντάσσονται στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα», πρώην «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» και έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στις Σάπες την Τετάρτη 15/11 από τις 10:00 – 13:30,  την Πέμπτη 16/11  και την Παρασκευή 17/11 από τις 09:00 – 13:00, στον χώρο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ξενοφώντος & Σεβαστουπόλεως (αποθήκες της πρώην Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού). Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στην Ξυλαγανή την Πέμπτη 16/11 από τις 09:00-14:00 και την Παρασκευή 17/11 από τις 08:00–13:00,  στο χώρο του Αμαξοστασίου (έναντι του στρατοπέδου).

Και σε αυτή την περίπτωση οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται την ημέρα και την ώρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν να παραλάβουν τα προϊόντα τους, μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο, που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα».

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους και να επιδείξουν την ταυτότητα, την αίτηση ένταξή τους στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα», πρώην «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» ή το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο θα προκύπτει ο ΑΜΚΑ.

Info

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο άτομο που θα φέρει εξουσιοδότηση.

Για την παραλαβή των προϊόντων από το σημείο διανομής συστήνεται η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων και η υγιεινή των χεριών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.