Διανομη προιοντων ΤΕΒΑ απο το Δημο Κομοτηνης και το Δημο Ιασμου

Από 1 έως 3 Μαρτίου

Ο Δήμος Κομοτηνής ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Ροδόπης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΕΕΕ (Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα), οι οποίοι έχουν δηλώσει  ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD), ότι από την Τετάρτη 1 έως και την Παρασκευή 3 Μαρτίου, από τις 8:30 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ, θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων.

Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν: νωπό κρέας (μοσχάρι, κοτόπουλο), γάλα εβαπορέ, ελαιόλαδο, ζυμαρικά, τυρί φέτα, πορτοκάλια, μήλα, ρύζι, φασόλια, φακές, ζάχαρη, τοματοπολτό,  υγρό σαπούνι χεριών, σαμπουάν και βρεφικά είδη (βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα, γάλα σκόνη και κρέμα ρυζάλευρο).    

Η διανομή στο Δήμο Κομοτηνής

Το σημείο διανομής στο Δήμο Κομοτηνής είναι το Πολυλειτουργικό Κέντρο (Γρ. Μαρασλή 1) και οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά την ημέρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν. Για τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθή ομάδα ή είναι ηλικιωμένοι τα προϊόντα θα διανεμηθούν κατ’ οίκoν. 

Οι δικαιούχοι κατά την προσέλευση είναι αναγκαίο να προσκομίζουν:

  1. Δελτίο Ταυτότητας και
  2. Αίτηση Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΚΕΑ). 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο άτομο που θα φέρει εξουσιοδότηση.

Για την προστασία της υγείας και την ασφάλεια όλων, συστήνεται η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων και η υγιεινή των χεριών.

Η διανομή στο Δήμο Ιάσμου

Σε διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/ FEAD) θα προβεί και ο Δήμος Ιάσμου.

Δικαιούχοι είναι οι ενταγμένοι στο πρόγραμμα Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (πρώην ΚΕΑ).

Η διανομή θα ξεκινήσει την Τετάρτη 1 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου, από τις 9.00 έως τις 14.00

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα και ΑΜΚΑ

Θα τηρηθούν μέτρα Covid-19.

Να σημειωθεί ότι οι ωφελούμενοι των Δήμων Μαρωνείας – Σαπών και Αρριανών θα ενημερωθούν με αντίστοιχες ανακοινώσεις του Δήμου τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.