Διανομη προιοντων για τους δικαιουχους ΤΕΒΑ σε Δημο Μαρωνειας-Σαπων και Δημο Ιασμου

Από την Τρίτη 13 μέχρι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD), ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή των εξής προϊόντων: ελαιόλαδο, πορτοκάλια, υγρό πιάτων, σαμπουάν, ρύζι, βόειο κρέας, σκόνη για πλύσιμο ρούχων, γραβιέρα, γάλα εβαπορέ, κοτόπουλο, μακαρόνια, φασόλια, υγρό σαπούνι χεριών και πελτές ντομάτας.

Οι δικαιούχοι είναι όσοι εντάσσονται στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα», πρώην «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» και έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν τη συμμετoχή τους στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στις Σάπες την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 από τις 10:00 – 13:30, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου από τις 08:30-13:30 και την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου από τις 08:30-13:00, στον χώρο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ξενοφώντος & Σεβαστουπόλεως (αποθήκες της πρώην Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στην Ξυλαγανή την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου από τις 09:00-14:00 και την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου από τις 09:00–13:00, στο χώρο του Αμαξοστασίου (έναντι του στρατοπέδου).

Οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται την ημέρα και την ώρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν να παραλάβουν τα προϊόντα τους, μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο, που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα».

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους και να επιδείξουν την ταυτότητα, την αίτηση ένταξής τους στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα», πρώην «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» ή το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο θα προκύπτει ο ΑΜΚΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο άτομο που θα φέρει εξουσιοδότηση.

Για την παραλαβή των προϊόντων από το σημείο διανομής συστήνεται η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων και η υγιεινή των χεριών.

Διανομή και στον Ίασμο

Σε διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/ FEAD) θα προβεί και ο Δήμος Ιάσμου.

Η διανομή θα γίνει από την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου κατά τις ώρες 09:00-14:00.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ΑΜΚΑ και ταυτότητα.

Θα τηρηθούν μέτρα Covid-19.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.