Διαμορφωνεται και ομορφαινει το 1ο Παρκο Τσεπης στην Κομοτηνης

Εργασίες από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων, εθελοντές και τον Δήμο Κομοτηνής

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες του 1ου Πάρκου Τσέπης που ανέλαβε να δημιουργήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Κομοτηνής.

Μέλη του Συμβουλίου και εθελοντές όλο το καλοκαίρι εργάστηκαν αδιάκοπα τα απογεύματα προκειμένου να εκτελεστούν κάποιες πρώτες εργασίες και με τη βοήθεια του Δήμου Κομοτηνής κατάφεραν να προχωρήσουν σε μία πρώτη διαμόρφωση του χώρου και να τοποθετηθούν τα πρώτα παγκάκια.

Επίσης έβαψαν τα κιγκλιδώματα και το τειχάκι του πάρκου όπου θα κοσμείται από μία αφηρημένη τοιχογραφία ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να τοποθετηθούν  δύο πάγκοι για πικ νικ και θα φυτευτούν δέντρα και καλλωπιστικά φυτά.

«Δεσμευόμαστε να καταφέρουμε να τελειώσουμε τις εργασίες όσο πιο άμεσα γίνεται και το 1ό πάρκο τσέπης της πόλης μας να λειτουργήσει ως ένας χώρος πραγματοποίησης δράσεων, εκδηλώσεων αλλά και ως ένας χώρος συνάθροισης ανθρώπων της γειτονιάς και όχι μόνο που θα έρχονται πιο κοντά ο ένας με τον άλλον» αναφέρει σε μήνυμά του το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων και εξηγεί πως «αυτά είναι τα αποτελέσματα της συλλογικότητας όλοι μαζί σιγά σιγά μπορούμε να δημιουργήσουμε τα μέγιστα αναβαθμίζοντας και ομορφαίνοντας την γειτονίες μας, την πόλη μας, τον τόπο μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.