Διαμαρτυρια μπροστα στο Ηρωο της Κομοτηνης για τους υγειονομικους σε αναστολη

Ζητούν να επιστρέψουν στην εργασία τους και να αρθεί η υποχρεωτικότητα

Μπροστά από το Σπαθί μετέφεραν την διαμαρτυρία τους την Τρίτη 19 Οκτωβρίου οι  υγειονομικοί σε αναστολή του Νοσοκομείου Κομοτηνής, συνεχίζοντας τις αντιδράσεις τους για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

Όπως σημείωσε η προϊσταμένη της Εντατικής του Νοσοκομείου Κομοτηνής κ. Μαρία Κουτούμα, έχει περάσει ένας μήνας και 19 μέρες από τότε που βγήκαν σε αναστολή, και βρέθηκαν στην Κομοτηνή, μαζί με συναδέρφους τους από Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη, για να συζητήσουν τις δράσεις τους από εδώ και πέρα.

Όπως ανέφερε, πλησιάζει ο καιρός που ο νόμος για την υποχρεωτικότητα, που θεωρεί πως είναι ένας από τους καταστροφικότερους για το ΕΣΥ από την ίδρυσή του, θα επανεξεταστεί, και ελπίζει πως στο υπουργείο θα καταλάβουν το σφάλμα που έχουν κάνει για την υγεία του πολίτη, αλλά και για τους ίδιους, που προσέφεραν τα μέγιστα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε έξω, και δεν έχουμε να θρέψουμε τα παιδιά μας» σημείωσε, τονίζοντας πως είναι υπέρ του εμβολιασμού, αλλά κατά της υποχρεωτικότητας του συγκεκριμένου εμβολίου που θεωρεί πως βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο.

Υπενθύμισε δε πως η υποχρεωτικότητα εφαρμόστηκε μόνο στους υγειονομικούς, και σε καμία άλλη εργασιακή ομάδα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.