Διακρισεις στο Ρεθυμνο για τους αθλητες του Τμηματος Παλης του ΑΣ Δημοκριτειο

Επέστρεψαν με δύο χρυσά και δύο χάλκινα μετάλλια από το Πρώτο Διεθνές Τουρνουά Ελευθέρας Πάλης για αθλητές κάτω των 17 ετών

Με δύο χρυσά και δύο χάλκινα μετάλλια επέστρεψε από το Πρώτο Διεθνές Τουρνουά Ελευθέρας Πάλης για αθλητές κάτω των 17 ετών του Ρεθύμνου το Τμήμα Πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο, με τους τέσσερις αθλητές του να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή της πάλης το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Στους Αγώνες συμμετείχαν αθλητές και προπονητές από συλλόγους από όλους τους νομούς της Κρήτης αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας καθώς και από τέσσερις χώρες του εξωτερικού, την Μολδαβία την Βουλγαρία τη Ρουμανία και την Ουκρανία.

Με το χρυσό επέστρεψαν ο Σάββας Καραγιαννίδης, 7 ετών, στα 30 κιλά, ο Νικήτας Τσίτσιος, 9 ετών, στα 30 κιλά, ενώ ο Αχμέτ Κουρού 12 ετών στα 38 κιλά και ο Σπύρος Ιωαννίδης, 16 ετών, στα 45 κιλά πήραν το χάλκινο μετάλλιο.

Οι αθλητές πήγαν αρκετά καλά, παρόλο που θα μπορούσαν να έχουν καλύτερους αγώνες, τόνισε ο προπονητής του Τμήματος κ. Θόδωρος Καρυπίδης, που τόνισε πως η οργάνωση του τουρνουά ήταν άψογη, και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν παραστάσεις και να ζήσουν αυτή την εμπειρία.

Βέβαια ακόμα έχουν πολύ δουλειά μπροστά τους, μιας και τώρα ξεκινούν οι προπονήσεις για την νέα χρονιά, και ενώ υπάρχουν κάποια τουρνουά σε Βουλγαρία και αλλού, προχωρούν στην προετοιμασία για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Το θετικό είναι πως έχουν νέες εγγραφές, και παιδιά που ενδιαφέρονται να μάθουν το άθλημα της πάλης, και ταυτόχρονα προχωρούν κανονικά την προετοιμασία τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.