Διακρισεις σε δυο τουρνουα για τους παλαιστες του ΑΣ Δημοκριτειο

Επέστρεψαν με μία πρώτη και δύο δεύτερες θέσεις από Βουλγαρία και Θεσσαλονίκη

Σε δύο τουρνουά, ένα στη Βουλγαρία και ένα στην Ελλάδα, ταξίδεψαν τις προηγούμενες μέρες οι μικροί παλαιστές του Τμήματος Πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο, παίρνοντας εμπειρίες και κερδίζοντας μετάλλια.

Το πρώτο τουρνουά ήταν διεθνές, και έλαβε χώρα στο Ντιμίτροβγκραντ της Βουλγαρίας, με παλαιστές από τη Βουλγαρία, την Ελλάδα, την Τουρκία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Σε αυτό συμμετείχαν ο Σάββας Καραγιαννίδης, γεννηθείς το 2016 που πάλεψε σε μεγαλύτερη κατηγορία των 2014-15, και τα κατάφερε άψογα καθώς βγήκε πρώτος στην κατηγορία των 30 κιλών, και ο Αχμέτ Κουρού, στην κατηγορία των γεννηθέντων 2010-11, που βγήκε δεύτερος στην κατηγορία των 38 κιλών.

Και οι δύο παλαιστές τα πήγαν πολύ καλά, τόνισε ο προπονητής κ. Θόδωρος Καρυπίδης, σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά, με συνολικά 150 παλαιστές, και μόνο τη Βουλγαρική συμμετοχή να φτάνει τα 20 σωματεία.

Στις 3 Δεκεμβρίου άλλοι δύο αθλητές συμμετείχαν στο Πανελλήνιο τουρνουά που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, με τον Θόδωρο Τρίτσκα να αναδεικνύεται δεύτερος στην κατηγορία U15 στα 52 κιλά, ενώ ο Σπυρίδων Ιωαννίδης πάλεψε στην κατηγορία 45 κιλών των U17.

Γενικότερα οι αθλητές του συλλόγου τα πήγαν καλά, έδειξαν τις δυνατότητές τους, με τον κ. Καρυπίδη να θεωρεί πως θα μπορούσαν να πάνε και καλύτερα.

Το θετικό είναι πως απέκτησαν εμπειρίες από τους αγώνες τους, είδαν που χρειάζεται να δουλέψουν τα λάθη και την φόρμα τους, ώστε να ανεβαίνει συνεχώς το επίπεδό τους.

Στο μεταξύ συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τους πανελλήνιους αγώνες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.