Διακοπη της κυκλοφοριας για βαρεα οχηματα ανω των 3,5 τονων στην Εγνατια Κομοτηνης-Ξανθης

Μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού η κυκλοφορία

Στη διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήματα της Εγνατίας Οδού προχώρησαν οι Αστυνομικές Διευθύνσεις Ξάνθης και Ροδόπης για οχήματα άνω των 3,5 τόνων, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων και λοιπών βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, από την 14:00 ώρα της 05-09-2023 και μέχρι νεωτέρας, επί της Εγνατίας οδού, μεταξύ της χ.θ. 524,7 του Α/Κ Βαφέικων έως χ.θ. 545,6 του Α/Κ Ιάσμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω ισχυρών πλευρικών ανέμων.

Επίσης αποφασίστηκε η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στο τμήμα της Εγνατίας οδού από τον Δυτικό Ανισόπεδο Κόμβο Κομοτηνής μέχρι και τον Ανισόπεδο Κόμβο Ιάσμου – Ροδόπης και αντιστρόφως, από την έκδοση της παρούσας Τρίτη 05-09-2023 και ώρα 14:00 και για όσο χρονικό διάστημα επικρατούν οι παραπάνω δυσμενείς καιρικές συνθήκες, διότι υπάρχει κίνδυνος εκτροπής και ατυχημάτων ή ακινητοποίησης τους στο μέσο της οδού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς Ξάνθη θα διεξάγεται μόνο μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού Κομοτηνής – Πόρτο Λάγος – Ξάνθης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.