Διακοπη Ρευματος στη Ροδοπη την Παρασκευη 7 Μαρτιου 2025
Ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) ενημερώνει το κοινό του νομού Ροδόπης για προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2025. Οι διακοπές κρίνονται απαραίτητες λόγω εργασιών κατασκευής νέου δικτύου και συντήρησης του υφιστάμενου, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας και της αξιοπιστίας της ηλεκτροδότησης στην περιοχή.
Περιοχές και Ώρες Διακοπής
•Από τις 08:30 έως τις 14:30: Οι δραστηριότητες που βρίσκονται στην Επαρχιακή οδό Προσκυνητών – Μαρώνειας θα παραμείνουν χωρίς ρεύμα για έξι ώρες.
•Από τις 08:00 έως τις 09:00 και από τις 14:00 έως τις 14:30: Διακοπές θα σημειωθούν στους οικισμούς Μαρώνεια, Αγ. Χαράλαμπο και στο Πάρκο Κεραιών Μαρώνειας.
Σημαντικές Οδηγίες για τους Καταναλωτές
Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή των πολιτών, επισημαίνοντας ότι το ρεύμα μπορεί να επανέλθει νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, χωρίς προειδοποίηση. Για το λόγο αυτό, οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται διαρκώς υπό τάση.
Όσοι διαθέτουν ηλεκτρικούς κινητήρες, καλούνται να τους ελέγξουν μετά την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, ώστε να διαπιστώσουν αν λειτουργούν σωστά.
Ζητείται η Κατανόηση των Πολιτών
Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. αναγνωρίζει την ταλαιπωρία που ενδέχεται να προκαλέσουν οι διακοπές και ζητά την κατανόηση του κοινού, διαβεβαιώνοντας ότι οι εργασίες πραγματοποιούνται για την αναβάθμιση του ηλεκτρικού δικτύου και τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν απορίες, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια υπηρεσία του ΔΕΔΔΗΕ ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του οργανισμού.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

