Διακοπες ρευματος την Κυριακη στην Κομοτηνη και οικισμους της Ροδοπης

Δείτε ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Σε προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα προχωρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ την προσεχή Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στην Κομοτηνή και οικισμούς της Ροδόπης προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες εργασίες συντήρησης των δικτύων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση θα πραγματοποιηθούν διακοπές ρεύματος ως εξής:

  • Από τις 08.00 έως τις 08.30 στην Κομοτηνή, στην περιοχή των εργατικών κατοικιών του Σταθμού, γύρω από την οδό Αναπαύσεως, γύρω από την οδό Φιλαδελφείας έως την Μητρ.Κυρίλλου (γραμμές του τραίνου) και γύρω από την οδό Κουμπάρη, στην οδό Χρ.Τσούντα από το ΚΤΕΛ έως την οδό Κουμπάρη και στην οδό Κοσμίου.
  • Από τις 09.00 έως τις 10.30 στην περιοχή από κόμβο Μεραρχίας Σερρών (εργοστάσιο Πέτσα) έως γέφυρα Υφαντών, βόρειος παράδρομος (από SHELL έως πρώην ΣΕΑΤ), επίσης στο βόρειο τμήμα του οικισμού Κόσμιο και στον νότιο παράδρομο της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ από γέφυρα οικισμού Κοσμίου έως οικισμό Φύλακα.
  • Από τις 10.30 έως τις 11.30 στους οικισμούς Αίγειρος και Μεσσούνη επίσης στις δραστηριότητες που βρίσκονται στην Ε.Ο από Κομοτηνή-Μεσσούνη-Αίγειρο έως Ιερά Μονή Φανερωμένης (Φατίριακα)
  • Από τις 12.00 έως τις 13.00 στους οικισμούς Φύλακας, Καλλιθέα και Ίσαλος, επίσης στις δραστηριότητες που βρίσκονται στην Ε.Ο από Φύλακα προς Καλλιθέα-Ίσαλο-Μεγ.Δουκάτο.

Το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα. Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις μας πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει, μετά την διακοπή να τους ελέγχουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε συμμερίζεται την ταλαιπωρία του κοινού και ζητά την κατανόησή του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.