Διακοπες ρευματος την Κυριακη στην Κομοτηνη

Για προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των δικτύων

Σε προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε μια σειρά σημείων της Κομοτηνής θα προχωρήσει την Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου ο ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των δικτύων.

Ειδικότερα την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου θα γίνουν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος όπως παρακάτω:

  • Από τις 08.00 έως 08.30 στην Κομοτηνή στις οδούς τέρμα Λ.Ηρώων (περιοχή Αγ.Βαρβάρας), Στρ/δο Ηλιοπούλου, οδοί γύρω από τις οδούς Λυκαβηττού, Λαβυρίνθου, Αλεξανδρουπόλεως-τέρμα Φιλιππουπόλεως προς Καρυδιά, περιοχή κολυμβητηρίου και εργατικές κατοικίες κολυμβητηρίου.
  • Επίσης από οδό Κοσμίου, Σ/Μ Σκλαβενίτης προς Πανεπιστήμια, οδοί εκατέρωθεν της οδού Π.Τσαλδάρη προς Σιδ.Σταθμό και οδό Αναπαύσεως.
  • Από τις 08.30 έως 14.30 στην Κομοτηνή στην οδό Φιλιππουπόλεως (περίπου στις 09.30 το ρεύμα θα επανέλθει στο τμήμα της οδού από Λ.Ηρώων, μέχρι την οδό Στενημάχου)
  • Από τις 09.00 έως 11.00 στην Κομοτηνή στην οδό Εθ. Μακαρίου γύρω από το κατάστημα Τορονίδη, ψυγεία Ιωακειμίδη και ΟΑΕΔ
  • Από τις 10.00 έως 12.00 στην Κομοτηνή στις οδούς Ματσούκα, Τυρολόης, Προδρόμου και Γιαννιτσών.
  • Από τις 11.30 έως 13.00 στις περιοχές Ήφαιστος, Πανεπιστήμια, δραστηριότητες από ποτοποιία Ζακώνη προς Αγίασμα, εγκαταστάσεις Παρατηρητής, δραστηριότητες από πρώην εργοτάξιο Παριανού προς Δύμη.
  • Από τις 12.00 έως 14.30 Τέρμα Φιλιππουπόλεως, τμήμα της οδού Δωδεκανήσου.

Το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα. Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις μας πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει, μετά την διακοπή να τους ελέγχουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε συμμερίζεται την ταλαιπωρία του κοινού και ζητά την κατανόησή του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.