Διακοπες ρευματος την Κυριακη σε Κομοτηνη και οικισμους των Δημων Κομοτηνης και Μαρωνειας –Σαπων

Δείτε αναλυτικά ποιες περιοχές θα επηρεαστούν σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Σε προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα προχωρήσει αύριο Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου στην Κομοτηνή, καθώς και σε οικισμούς των Δήμων Κομοτηνής και Μαρωνείας –Σαπών ο ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες εργασίες συντήρησης των δικτύων.

Ειδικότερα σύμφωνα με την ανακοίνωση θα γίνουν διακοπές ρεύματος όπως παρακάτω:

  • Από τις 07.30 έως τις 08.00 και 11.00 έως 11.30 στην Κομοτηνή, διακοπές μικρής διάρκειας στην περιοχή των εργατικών κατοικιών του Σταθμού, γύρω από την οδό Αναπαύσεως, γύρω από την οδό Φιλαδελφείας έως την Μητρ.Κυρίλλου (γραμμές του τραίνου) και γύρω από την οδό Κουμπάρη, στην οδό Χρ.Τσούντα από το ΚΤΕΛ έως την οδό Κουμπάρη και στην οδό Κοσμίου.
  • Από τις 07.30 έως τις 11.00 στην οδό Κοσμίου από Γ.Ρίτσου προς παιδικό σταθμό Λιλιπούπολη.
  • Από τις 08.30 έως τις 09.30 στην περιοχή μεταξύ των οδών Χαρ.Βαμβακά και Κερασούντος (γραμμές τραίνου) και Χρ.Σμύρνης έως Ικονίου.
  • Από τις 09.30 έως τις 10.30 στους οικισμούς Μεγάλο και Μικρό Κρανοβούνιο και Παγούρια επίσης στις δραστηριότητες που βρίσκονται στην Ε.Ο από Μεγάλο Κρανοβούνιο έως Μητρικό και Μαύρη Γέφυρα.
  • Από τις 10.30 έως τις 11.00 στους οικισμούς Μεσοχώρι, Παραδημή και Πόρπη, επίσης στις δραστηριότητες που βρίσκονται στην Ε.Ο από το διασταύρωση προς Παραδημή στο 4ο χιλ. Κομοτηνής-Ξάνθης έως Παραδημή και από το υδραγωγείο Παραδημής προς Μεσούνη-Πόρπη.
  • Από τις 12.00 έως τις 13.00 στους οικισμούς Ιτέα, Καλαμόκαστρο, Ν.Σιδηροχώρι,Ν.Αδριανή, Μαυρομάτι, Ίμερος επίσης στις δραστηριότητες που βρίσκονται στην Ε.Ο από Ιτέα προς Ν.Αδριανή και Αγ.Θεοδώρους και προς Μαυρομάτι. Επίσης στον κάμπο Ξυλαγανής προς Ίμερο.
  • Από τις 13.00 έως 13.30 στην Κομοτηνή, στην περιοχή ΟΑΕΔ, Ραδιοφωνικό Σταθμό και βόρειο παράδρομο της ΕΓΝΑΤΙΑΣ οδού.

Το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα. Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις μας πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει, μετά την διακοπή να τους ελέγχουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε συμμερίζεται την ταλαιπωρία του κοινού και ζητά την κατανόησή του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.