Διακοπες ρευματος τη Δευτερα στη Ροδοπη

Για εργασίες ανάπτυξης και τροποποίησης των δικτύων

Διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν στη Ροδόπη τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, όπως ενημερώνει το κοινό ο ΔΕΔΔΗΕ. Οι διακοπές θα πραγματοποιηθούν προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες εργασίες ανάπτυξης και τροποποίησης των δικτύων σύμφωνα με τον εξής προγραμματισμό:

  • Από τις 08.00 έως τις 8.30 και από τις 10.30 έως τις 11.00 από Κομοτηνή (κόμβος ΔΕΚΕ) προς ανατολικό κόμβο Κομοτηνής (το νότιο τμήμα της οδού) και από τον ανατολικό κόμβο Κομοτηνής προς κόμβο Θρυλορίου και στις δραστηριότητες που βρίσκονται εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού από κόμβο ΔΕΚΕ έως κόμβο Θρυλορίου.
  • Από τις 8.00 έως τις 11.00 στον οικισμό Θρυλόριο και στις δραστηριότητες που βρίσκονται εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού από ΜΕΤΕΚΟ (πριν το Θρυλόριο) έως Μελκονιάν (προς Ανθοχώρι)
  • Από τις 11.30 έως τις 12.00 και από τις 14.30 έως τις 15.00 από ανάχωμα Κομοτηνής προς Καρυδιά-Πάνδροσο-Νυμφαία και Καρυδιά-Σιδηράδες- Γρατινή και στις δραστηριότητες που βρίσκονται εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού από ανάχωμα Κομοτηνής προς Καρυδιά-Πάνδροσο και Καρυδιά- Σιδηράδες-Γρατινή και από διασταύρωση Δύμης στο στρατιωτικό δρόμο προς διασταύρωση Υδραγωγείου.
  • Από τις 11.30 έως τις 11.40 και από τις 14.30 έως τις 14.45 από διασταύρωση Υδραγωγείου-άλσους Νυμφαίας έως στρατόπεδα.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα. Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις μας πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει, μετά την διακοπή να τους ελέγχουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε συμμερίζεται την ταλαιπωρία του κοινού και ζητά την κατανόησή του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.