Διακοπες ρευματος σε περιοχες της Κομοτηνης

Το Σάββατο και την Κυριακή

Εργασίες κατασκευής και αναβάθμισης δικτύων θα πραγματοποιήσει το Σάββατο και την Κυριακή ο ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνής. Για αυτό το σκοπό ενημερώνει το κοινό πως θα γίνουν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος όπως παρακάτω:

Το Σάββατο 17-07-2021

  • Από τις 07.30 έως 08:00 στην Κομοτηνή, περιοχή πρώην ΙΚΑ από οδό Υψηλάντου έως Νικηταρά από οδό Συμεωνίδη έως Σαρανταπόρου και στην οδό Έβρου από Τραπεζούντος έως Σηλυβρίας.

Την Κυριακή 18-07-2021

  • Από τις 08.00 έως 14:00 στην Κομοτηνή, από την είσοδο της πόλης από Ξάνθη (γέφυρα-γραμμές του τρένου) έως το Φαρμακείο της κ. Χατζοπούλου.
  • Από τις 08.00 έως 10:30 στην Κομοτηνή, περιοχή πρώην ΙΚΑ από οδό Υψηλάντου έως Νικηταρά και από οδό Συμεωνίδη έως Σαρανταπόρου.
  • Από τις 08.00 έως 14:00 στην Κομοτηνή, πιθανές μικροδιακοπές της τάξης των 15 λεπτών στην περιοχή από γραμμές τρένου (είσοδος πόλης από Ξάνθη) έως Μ.Μπότσαρη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνής, το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα. Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει, μετά την διακοπή να τους ελέγχουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε συμμερίζεται την ταλαιπωρία του κοινού και ζητά την κατανόησή του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.