Διαγωνιστικο «ντεμπουτο» με διακρισεις για τα μελη της “Let’s Dance”

45 μαθήτριες και μαθητές της Σχολής συμμετείχαν στο “THESSALONIKI DANCE CUP” και κέρδισαν τις εντυπώσεις

Νέα χρονιά, νέες αγωνιστικές «υποχρεώσεις» για τα μέλη της χορευτικής οικογένειας της Σχολής Χορού “Let’s Dance”, τα οποία έκαναν το αγωνιστικό τους «ντεμπούτο» για φέτος στον διεθνή διαγωνισμό “THESSALONIKI DANCE CUP” που διεξήχθη το διάστημα 1 και 2 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη.

45 μαθήτριες και μαθητές της σχολής συμμετείχαν στον καινούργιο αυτό διεθνή θεσμό, σε ατομικές και ομαδικές κατηγορίες, όλων των ηλικιών αλλά και διαφορετικών χορευτικών ειδών και έφυγαν όπως πάντα με διακρίσεις, αλλά πρωτίστως με τις καλύτερες των εντυπώσεων αλλά και τα σχόλια τόσο από τους κριτές του διαγωνισμού όσο και από τους θεατές.

Την ικανοποίησή της άλλωστε για το «ντεμπούτο» αυτό δήλωσε μιλώντας στον «ΠτΘ» και η ιδιοκτήτρια της Σχολής και χορογράφος κ. Βενετία Λασκαρίδη, η οποία στάθηκε στο γεγονός ότι το σύνολο των μελών της Σχολής χόρεψαν με πάθος και απέδειξαν το πόσο καλή δουλειά γίνεται διαχρονικά και ειδικότερα φέτος στα αγωνιστικά τμήματά της.

Οι διακρίσεις αποτελούν φυσικά μέρος της όλης προσπάθειας, ωστόσο τόσο η ίδια και οι συνεργάτες καθηγητές της Σχολής, όσο και τα παιδιά στέκονται στην χαρά και την αξία της συμμετοχής, γεγονός που αποτιμάται και από την ανυπομονησία των ίδιων για κάθε διοργάνωση.

Όπως εξήγησε η κ. Λασκαρίδη την ανυπομονησία αυτή μοιράζονται πλέον και οι γονείς που έχουν αγαπήσει την όλη διαδικασία, η οποία είναι πολλαπλώς ωφέλιμη και για το καθηγητικό δυναμικό της Σχολής καθώς «μας δίνει ένα μεγάλο feedback για την δουλειά μας και την δυνατότητα να δούμε το επίπεδό μας σε σχέση και με άλλες σχολές, αλλά κυρίως μας δίνει και την δυνατότητα να μοιραζόμαστε ωραίες χορευτικές εμπειρίες με ομάδες από όλη την Ελλάδα».

Η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει το σύνολο των μαθητών και μαθητριών της σχολής πρωτίστως όπως τόνισε για το «ταξίδι» της προετοιμασίας και την σκληρή δουλειά που κατέβαλλαν καθώς και τους συνεργάτες – δασκάλους της Σχολής αλλά και τους γονείς που όπως τόνισε «μας ακολούθησαν σε αυτό το ταξίδι».

Επόμενος «σταθμός» των μελών της “Let’s Dance” ο επόμενος διαγωνισμός που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο και η προετοιμασία για τον οποίο, με νέες χορογραφίες, έχει ήδη ξεκινήσει αλλά και την τελική παράσταση της Σχολής στις 11 Ιουνίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.