Διαγωνισμος εκπληξη απο τον Οντερ Μουμιν

Στέλνει ένα ζευγάρι στη Ραιδεστό να μαντέψουν σωστά τον αριθμό των επισκεπτών του 20ου Φεστιβάλ Κερασιού

Μία έκπληξη επεφύλασσε ο Δήμαρχος Ιάσμου με τη λήξη των εκδηλώσεων του 20ου Φεστιβάλ Κερασιού. Με βίντεο που ανάρτησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε τη διεξαγωγή διαγωνισμού για ένα ζευγάρι που θα μεταβεί στο Φεστιβάλ Κερασιού της Ραιδεστού το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουνίου.

Για να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απαντήσουν στην ερώτηση «συνολικά πόσοι επισκέφθηκαν το  20ο Φεστιβάλ Κερασιού Δήμου Ιάσμου» υπολογίζοντας από το Σάββατο 4 Ιουνίου ώρα 12.00 έως την Κυριακή 5 Ιουνίου και ώρα 00.00, πόσοι ήτανε συνολικά οι επισκέπτες στο συναυλιακό χώρο και στο παζάρι εντός γηπέδου και στο αμφιθέατρο με τις παράπλευρες δράσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις απαντήσεις τους κάτω από το βίντεο του Δημάρχου (https://www.facebook.com/onter.moumin/videos/558718799123762/) έως την Πέμπτη 9 Ιουνίου και ώρα 19.00.

Ως έπαθλο του διαγωνισμού ένα ζευγάρι θα φιλοξενηθεί κατά το διήμερο 11-12 Ιουνίου, ημέρες Σάββατο και Κυριακή στο 56ο Φεστιβάλ Κερασιού στη Ραιδεστό, όπου στις συναυλιακές εκδηλώσεις θα εμφανιστούν οι Μουράτ Μπόζ και Ντεριά Ουλούγ.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 9 Ιουνίου και ώρα 19.00

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.