Διαδρομες με το Ποδηλατο στην Κομοτηνη

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας Ποδηλάτου

Το ποδήλατο αγκάλιασαν την Πέμπτη 3 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, οι Κομοτηναίοι, συμμετέχοντας στις δράσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Κομοτηνής το απόγευμα της ημέρας.

Έτσι στις 5 το απόγευμα, μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης του Δημοτικού, συγκεντρώθηκαν στην Νυμφαία, για να γνωρίσουν από έμπειρους ποδηλάτες τον μαγικό κόσμο του Mountain Bike.

Η κύρια δράση ήταν η ποδηλατική διαδρομή μήκους 12 χλμ. η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα από το Ηρώο, ακολουθώντας τον ποδηλατόδρομο όπου ήταν δυνατό μέχρι τα ποδήλατα να βγουν από την πόλη και να φτάσουν στα Σύμβολα, πριν επιστρέψουν από την ίδια διαδρομή στο Ηρώο της πόλης.

Σε αυτό συμμετείχαν τόσο μικροί, όσο και μεγάλοι ποδηλάτες, αναδεικνύοντας ότι στην Κομοτηνή τόσο οι μικρότεροι, όσο και οι μεγαλύτεροι αγκαλιάζουν το ποδήλατο, τόσο στην άθληση όσο και στην καθημερινότητά τους.

Στόχος της δράσης αυτής, σύμφωνα με το Δήμο Κομοτηνής, ήταν να στηριχθεί η παραδοσιακή αυτή μορφή άθλησης, στην οποία μπορούν να λάβουν μέρος όλες οι ηλικίες, αναδεικνύοντας παράλληλα και τις δυνατότητες της πόλης να υποστηρίζει διαδρομές με το ποδήλατο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.