Διαδηλωσαν κατα του υποχρεωτικου εμβολιασμου στην Κομοτηνη

Συγκέντρωση και πορεία με συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Συγκέντρωση και πορεία ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουλίου στην Κομοτηνή, την ώρα που παρόμοιες κινητοποιήσεις πραγματοποιούνταν σε όλη τη χώρα.

Οι συγκεντρωμένοι ανταποκρίθηκαν σε διαδικτυακά καλέσματα, και αφού μαζεύτηκαν στην κεντρική πλατεία, ξεκίνησαν πορεία σε διάφορα σημεία της πόλης.

Η αρχική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική πλατεία

Αρχικά, μετά από πρόταση κάποιων συγκεντρωμένων, κατευθύνθηκαν προς το παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής, όπου απήγγειλαν τον Εθνικό Ύμνο και τραγούδησαν το τη Υπερμάχω, κάτι που συνέχισαν να κάνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής, μέσω της Νομαρχίας, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Κάτω η χούντα του Μητσοτάκη», «Κάτω η χούντα της Βουλής», «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», «Κάτω τα χέρια απ’ τα παιδιά μας», «Το σώμα και η ψυχή μας ανήκουν» και άλλα.

Στάση έξω από την αστυνομία έκανε η πορεία

Μάλιστα πλησιάζοντας το Αστυνομικό μέγαρο, όπου είχε παραταχθεί αστυνομική δύναμη, φώναξαν: «Σας θέλουμε μαζί μας αστυνομία». Στη συνέχεια η πορεία επέστρεψε στην πλατεία, και συνεχίστηκε και σε άλλα σημεία της πόλης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.