Διαδικτυακη παρουσιαση της Ειδικης Περιβαλλοντικης Μελετης για τις προστατευομενες περιοχης Δραμας, Δραμας, Θασου, Καβαλας, Ξανθης και μερους της Ροδοπης

Παραμένει σε δημόσια διαβούλευση για την κατάθεση απόψεων

Η εταιρία ΟΜΙΚΡΟΝ Α.Ε. εκπονεί για λογαριασμό του ΥΠΕΝ την Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη (Ε.Π.Μ.) των προστατευόμενων περιοχών του ευρωπαϊκού δικτύου ΦΥΣΗ 2000 της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης. Η μελέτη αφορά στον καθορισμό ζωνών και όρων δραστηριοτήτων και προτείνει Μέτρα, Δράσεις και Έργα για τα επόμενα χρόνια.

Οι περιοχές που έχουν ολοκληρωθεί, αφορούν το σύνολο των προστατευόμενων περιοχών των Π.Ε. Δράμας, Θάσου, Καβάλας, Ξάνθης και μέρους της ΠΕ Ροδόπης.

Το σύνολο των παραδοτέων (κείμενα, χάρτες) είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΕΝ https://ypen.gov.gr/diavouleusi/ όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να περιηγηθεί και να καταθέσει απόψεις στο πλαίσιο σχετικής δημόσιας διαβούλευσης.

Την Τετάρτη 02 Νοεμβρίου 2022 με ώρα έναρξης 10:00 π.μ. οργανώνεται δημόσια διαδικτυακή παρουσίαση της Ε.Π.Μ. για τις υπηρεσίες και τους ενδιαφερόμενους κοινωνικούς και οικονομικούς εταίρους της περιοχής.

Info

Η παρουσίαση θα μεταδίδεται και για το κοινό στην πλατφόρμα του youtube στην διεύθυνση https://bit.ly/3MYb25Y

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.