Διαδικτυακα Εργαστηρια για την Παιδεια στα ΜΜΕ

«Παραπληροφόρηση στην εποχή του Covid-19» το θέμα του πρώτου εργαστηρίου

Το Journalists About Journalism (www.jaj.gr) με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α στην Αθήνα, διοργανώνει σειρά εργαστηρίων για την ειδησεογραφική παιδεία και την πληροφορία στα ΜΜΕ. Στο πλαίσιο της εκστρατείας #ΜένουμεΣπίτι προσαρμόζεται και προσφέρει τα εργαστήρια διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom.

Το πρώτο online εργαστήριο για την Παιδεία στα ΜΜΕ (News Literacy) και με θέμα “Παραπληροφόρηση στην εποχή του Covid-19. Μαθαίνουμε και αντιστεκόμαστε!» θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Xanthi Techlab του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης στις 21 Απριλίου 2020 18.00 (6 ώρα το απόγευμα). Απευθύνεται σε ενηλίκους άνω των 18 ετών.

Δηλώνοντας συμμετοχή εδώ:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScD5lLKSy1fdIimlkhfMMhB_C9spIo1cZa011oQDnFv5yIEAw/viewform?usp=sf_link θα σας σταλεί σύνδεσμος και σχετικές οδηγίες για να παρακολουθήσετε το εργαστήριο.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι τον αριθμό των 30 ατόμων. Μπορείτε επίσης να δηλώσετε συμμετοχή μέσω email στέλνοντας το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητά σας στο mail: [email protected].

Εισηγήτρια είναι η Σίσσυ Αλωνιστιώτου, δημοσιογράφος.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.