«Διαχειριση εργασιακου αγχους»: Ομαδικο εργαστηριο συμβουλευτικης απο το παραρτημα ΑΜΘ του Ινστιτουτου Εργασιας της ΓΣΕΕ

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στην Ξάνθη

Το Ινστιτούτο Εργασίας/ Γ.Σ.Ε.Ε. (παράρτημα Αν. Μακεδονίας Θράκης) διοργανώνει δια ζώσης ομαδικό εργαστήριο ομαδικής πληροφόρησης/συμβουλευτικής για εργαζόμενους με θεματική «Διαχείριση εργασιακού άγχους».

Οι ποικίλες προκλήσεις και δυσκολίες στις οποίες καλούνται να ανταπεξέλθουν οι εργαζόμενοι όπως η πίεση χρόνου, ο φόρτος εργασίας, οι αυξημένες υποχρεώσεις και η εργασιακή επισφάλεια έχουν επιβαρυντικές συνέπειες τόσο στο ρόλο τους ως εργαζόμενοι όσο και στην προσπάθεια τους για εναρμόνιση προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Στόχος του εργαστηρίου είναι η παροχή στοχευμένης πληροφόρησης ώστε οι συμμετέχοντες να ενδυναμωθούν για να αναγνωρίζουν την εμφάνιση του εργασιακού άγχους, να κατανοήσουν τους παράγοντες που το προκαλούν καθώς και τις επιπτώσεις που αυτό έχει, να γνωρίσουν καλές πρακτικές για την αντιμετώπιση του και να κινητοποιηθούν για την αντιμετώπιση του.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, ώρες 10:00-12:00 π.μ., στις εγκαταστάσεις του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, Γ. Κονδύλη & Ακρίτα στην Ξάνθη. Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν email στο [email protected] ή να καλέσουν στο 25410-84385, αρμόδια σύμβουλος Κατσιλίδου Ειρήνη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.