Δενδροφυτευση και ενημερωση για την κομποστοποιηση στη στεγη «ΑΞΙΖΩ»

Δύο δράσεις στο πλαίσιο του Let’s Do It Greece

Στα πλαίσια του Let’s Do It Greece που θα πραγματοποιηθεί Πανελλαδικά την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Κομοτηνής, τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου «Γυναίκα και Δημιουργία», όπως επίσης και εργαζόμενοι μαζί με τα παιδιά της Στέγης ΑΞΙΖΩ, στις 10:30 π.μ., θα πραγματοποιήσουν δενδροφύτευση στον εξωτερικό χώρο της Στέγης «ΑΞΙΖΩ», του συλλόγου ατόμων με νοητική υστέρηση «Άγιοι Θεόδωροι».
 
Στόχος δεν είναι να γίνει απλώς δενδροφύτευση αλλά να συνεργαστούν όλοι σε μία κατεύθυνση που προωθεί την αλλαγή της νοοτροπίας των ανθρώπων γύρω μας και την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής συνείδησης.
 
Με αυτό το σκεπτικό και στο πλαίσιο της ίδιας εθελοντικής δράσης, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Κομοτηνής, θα πραγματοποιήσει ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία της κομποστοποίησης και τα περιβαλλοντικά οφέλη που μας προσφέρει. Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στη Στέγη «ΑΞΙΖΩ» του συλλόγου ατόμων με νοητική υστέρηση «Άγιοι Θεόδωροι», την Παρασκευή 5 Απριλίου και ώρα 11:00. Ομιλητής θα είναι ο ειδικός συνεργάτης κ. Κωνσταντίνος Μπαντούνας, Περιβαλλοντολόγος,.
 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Let’s do it Greece 2019 πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκστρατείες εθελοντισμού στην Ελλάδα.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.